Saška i Đorđe Đoković za tri meseca postaju roditelji, a evo kog pola je beba

12.01.2023

12:57

2

Buduća mama je dugo krila trudnoću

Saška i Đorđe Đoković za tri meseca postaju roditelji, a evo kog pola je beba
Saška i Đorđe Đoković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Supruga Đorđa Đokovića, Saška Veselinov Đoković sa pratiocima na Instagramu je podelila lepe vesti. Naime, ona će se ostvariti u najlepšoj životnoj ulozi - postaće majka, a kroz tri meseca će na svet doneti bebu. 

Kako je portal 24sedam saznao od dobro obaveštenog izvora, Saška i Đorđe će dobiti dečaka, te će tako porodica Đoković uskoro biti brojnija za još jednog člana porodice. 

Ovim povodom ekipa našeg portala je i pozvala buduću mamu koja nije bila dostupna za komentar. 

Podsetimo, Saška je na Instagramu priznala da je dugo krila trudnoću, ali je sada stomak počeo da je odaje. 

 

 

- Za manje od 3 meseca u našu porodicu stiže pojačanje, a od tog trenutka ja dobijam najvažniju ulogu u životu - POSTAĆU MAMA. Dugo nisam želela da pričam na ovu temu, izbegavala sam javne događaje iako je od prvog dana sve u redu sa trudnoćom, ali o sreći zaista treba da se ćuti. Sada, kada je već postalo očigledno i ne uspevam da sakrijem stomak, drago mi je što na ovaj način mogu da podelim najsrećnije vesti i sa vama - napisala je Saška na Instagramu, dok su se čestitke nizale. 

 

Inače, Saška i Đorđe su sudbonosno da izgovorili sudbonosno da u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, 12. septembra, a potom su se sa najužim krugom zvanica uputili u Crnu Goru. Tamo su napravili veliko svadbeno veselje u jednom luksuznom risortu, a svadba je trajala 48 sati, a goste su zabavljale velike muzičke zvezde.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike