Saška i Đorđe posle svadbe od 48 sati: Trudimo se da prevaziđemo breme prezimena Đoković!

21.09.2022

12:20

2

Novopečeni bračni par ističe kako je veselje u Crnoj Gori bio logičan izbor, a onda i zašto je toliko trajalo

Saška i Đorđe posle svadbe od 48 sati: Trudimo se da prevaziđemo breme prezimena Đoković!
Saska Veselinov, Djordje Djokovic (1) - Copyright Instagram printscreen/saskaveselinov

Saška Veselinov i Đorđe Đoković zavoleli su se proteklog leta, a ovog već i krunisali svoju vezu brakom. Sudbonosno „da" su jedno drugom izgovorili u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, a zatim su sa svojim najmilijima otputovali u Crnu Goru, pa tamo obavili građansko venčanje. 

Usledila je žurka koja je trajala puna dva dana, a par je tokom iste dobro proslavio svoju ljubav, koja je vremenom, čini se, sve veća. U intervjuu za „Story" naglasili su da su se maksimlano potrudili da i njihovim gostima, baš kao i njima, ovo venčanje ostane u najlepšem sećanju. 

Na pitanje da li su sami radili na tome ili su potražili pomoć agencija, novopečena gospođa Đoković je objasnila:

Za tili čas

- Od samog početka planiranja venčanja bili smo usaglašeni. Razgovor o tome kako će sve izgledati, koliko će gostiju doći, kakav će dres kod biti, kakvu dekoraciju želimo i gde želimo da se sve to odigra, trajao je svega pet minuta. Podelili smo uloge, ja sam bila zadužena za estetiku, dekoraciju, poklone koji su gosti dobijali, a sadržali su muške i ženske kupaće kostime, šešire i torbe mog brenda.

Odmah, na priču se bio nadovezao i Đorđe. 

- Do mene je bilo da organizujem muziku, protokol i ono najvažnije, da usrećim svoju mladu i ispunim joj svaku želju. Naravno, pomoć je bila potrebna i neizmerno smo zahvalni svima koji su učestvovali u organizaciji i proslavi naših najvažnijih dana.

Svadba Saške i Đorđa Đokovića, 24sedam/Katarina Mihajlović
 

Kako su zatim ispričali, velika im je želja bila da građansko venčanje provedu na bajkovitoj, peščanoj plaži, ali ne na nekoj dalekoj destinaciji. Tako je Crna Gora - bila logičan izbor, a mlada je isplanirala da ponese čak tri venčanice:

- Bilo je dosta događaja u toku dva dana, pa sam želela da imam različite haljine. Iskreno, najveći izazov bio mi je dizajniranje venčanice za građansko venčanje u ime mog brenda. Uživala sam u procesu rada, finalni proizvod je stvarno bio savršen i time sam najavila čime ću se baviti u skorijoj budućnosti.

Kako su oboje veoma mladi, pojedince je začudilo da su se tako brzo opredelili da „stanu na ludi kamen".

Svadba Saške i Đorđa Đokovića, 24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Mi smo se od prvog dana povezali, zaista. Nama nije bilo potrebno da se prilagođavamo jedno drugom jer se savršeno razumemo u svakoj životnoj situaciji. Prilično brzo smo počeli da živimo zajedno i nama je ovaj korak samo kruna ljubavi - ističe Saška, dok Đole objašnjava kako ga je ona oborila sa nogu. 

„Moja srodna duša..."

- Pre svega, kada sam je upoznao, opčinila me je njena jedinstvena lepota, njen osmeh. Kako smo se upoznavali, tako sam se iznova zaljubljivao, iz dana u dan, u njene oči, strast... Pažljivo sam je slušao i pratio i na kraju shvatio da je ona moja srodna duša, moja svrha i moj životni saputnik.

Upitana o eventualnom pritisku okoline, uzimajući u obzir to da je ušla u jednu od najpoznatijih porodica sa naših prostora, te i dodala njihovo čuveno prezime, za pomenute medije je naglasla:

- Zaista ne osećam nikakav pritisak, Đorđe i ja gradimo naše živote i karijere i to je jedino što nam je bitno. Svesni smo da postoji veliko interesovanje i pritisak medija, ali se mi trudimo da našim uspesima prevaziđemo breme prezimena Đoković i tako pišemo našu sopstvenu priču.

Svadba Saške i Đorđa Đokovića, 24sedam/Katarina Mihajlović
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike