Trudna Saška Veselinov! Noletova snaja podelila lepe vesti: Otkrila kada se porađa

12.01.2023

11:51

0

Porodica Đoković će uskoro postati bogatija za još jednog člana

Trudna Saška Veselinov! Noletova snaja podelila lepe vesti: Otkrila kada se porađa
Saška Veselinov i Đorđe Đoković - Copyright Instagram printscreen/saskaveselinov

Saška Veselinov Đoković, supruga Đorđa Đokovića će se uskoro ostvariti u najlepšoj životnoj ulozi - postaće mama. Snaja srpskog teniskog asa, Novaka Đokovića je sa pratiocima na Instagramu podelila lepe vesti uz fotografiju sa trudničkim stomakom. 

Naime, porodica Đoković kroz tri meseca će postati bogatija za još jednog člana, a buduća mama radosne vesti više ne želi da krije.

 

 

- Za manje od 3 meseca u našu porodicu stiže pojačanje, a od tog trenutka ja dobijam najvažniju ulogu u životu - POSTAĆU MAMA. Dugo nisam želela da pričam na ovu temu, izbegavala sam javne događaje iako je od prvog dana sve u redu sa trudnoćom, ali o sreći zaista treba da se ćuti. Sada, kada je već postalo očigledno i ne uspevam da sakrijem stomak, drago mi je što na ovaj način mogu da podelim najsrećnije vesti i sa vama - napisala je ona na svom Instagram profilu, a čestitke su pristizale sa svih strana. 

Podsetimo, Saška i Đorđe su se na večnu ljubav najpre jedno drugom zavetovali u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, 12. septembra, da bi se potom sa zvanicama uputili u Crnu Goru. Tamo su napravili veliko svadbeno veselje u jednom luksuznom risortu, a svadba je trajala 48 sati, a pevale su im naše velike muzičke zvezde.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike