Marko Rokvić izveo ženu iz porodilišta: Srećna porodica na okupu, ona poručila: Učinila je da naš svet zastane na trenutak (FOTO)

09.01.2023

08:26

0

Draga je došla na svet pre nepunih nedelju dana

Marko Rokvić izveo ženu iz porodilišta: Srećna porodica na okupu, ona poručila: Učinila je da naš svet zastane na trenutak (FOTO)
Marko i Sara Rokvić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Marko Rokvić, pevač i sin pokojnog Marinka Rokvića, dobio je drugo dete 3. januara, ćerku kojoj su njegova supruga Sara i ona dali ime Draga.

Juče je ponosni tata, uz pratnju sina Despota, izveo suprugu i ćerku iz porodilišta, a ona se svima obratila na svom nalogu na Instagramu uz emotivnu poruku.

Instagram printscreen/markorokvic
Marko i Sara Rokvić

- Dragi ljudi, evo nas troje nasmejanih i četvrto uspavano. Da vam se javimo i iz sveg srca zahvalimo jer ste nam dane iz nas obojili porukama lepih reči, čestitki, divnih želja, pažnje i ljubavi. Naša devojčica je odlučila da nam se pridružu 3.1.2023. u 6.18 sati i učinila da nam pucne još koji šav na srcu i da naš svet zastane na trenutak, pa nastavi da se vrti u pravcu u kom ona i njen brat budu poželeli - napisala je, između ostalog, Sara na Instagramu. 

Printscreen Instagram/markorokvic
Marko i Sara Rokvić

Podsetimo, Sari i Marku je ovo drugo dete, s obzirom na to da srećni par već ima sina Despota. Zanimljivo je da su obe supruge braće Rokvić skoro u isto vreme ostale trudne, pa bi i Nikola sa suprugom Bojanom uskoro trebalo da dobije treće dete. 

Slavlje povodom dolaska Drage na svet trajalo je do duboko u noć, a braća su se latila mikrofona i zapevala pesme svog oca

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike