TOP 7 nesvakidašnjih detalja sa svadbe Saške i Đorđa Đokovića: Čak ih ni Nole i Jelena nisu imali na svom venčanju (VIDEO)

14.09.2022

06:30

0

Autor: Marija Mitić

Mnogi momenti iznenadili su javnost

TOP 7 nesvakidašnjih detalja sa svadbe Saške i Đorđa Đokovića: Čak ih ni Nole i Jelena nisu imali na svom venčanju (VIDEO)
đoković (17) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Već nedeljama se priča o venčanju Đorđa Đokovića koje se desilo prekjuče, 12. septembra. Brat Novaka Đokovića oženio je Sašku Veselinov, a njihove porodice napravile su svadbeno veselje u Crnoj Gori.

Najpre se par venčao u crkvi Svetog Marka u Beogradu, da bi se potom uputili u Crnu Goru sa svim zvanicama. Kao što je očekivano, na sve strane prštao je luksuz, a javnost je najviše želela da vidi modne kombinacije porodice Đoković, mladinu venčanicu, ko će zabavljati goste te ko će se naći među zvanicama.

Pojedini detalji posebno su iznenadili javnost, poput toga da je svadba trajala dva dana, da je mlada promenila pet venčanica, a uz sve to preko dana je nosila i svadbeni kupaći kostim sa cirkonima. I to nije sve. Tokom dvodnevne fešte nastupilo čak petoro naših poznatih pevača - Aleksandra Prijović, Sergej Ćetković, Željko Samardžić, Saša Kovačević i Milica Pavlović, ali i harmonikaš Aleksandar Sofronijević Sofronac sa svojim orkestrom.

Ovo definitivno nije bila obična svadba, a neki kažu da su postojali momenti koje čak nije praktikovao ni najbolji teniser sveta, kada je oženio Jelenu 2014. godine na Svetom Stefanu.

Sve nesvakidašnje detalje, pogledajte u video-snimku ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike