Prava fešta na svadbi Đorđa i Saške Đoković: Mladoženja zapevao, svatovi se poskidali i poskakali u more (FOTO)

13.09.2022

15:45

1

Za dobru zabavu zadužen je bio pevač Saša Kovačević, a potom su zvanice uživale uz di-džeja

Prava fešta na svadbi Đorđa i Saške Đoković: Mladoženja zapevao, svatovi se poskidali i poskakali u more (FOTO)
saska - Copyright Instagram printscreen/tijana.stoisavljevic

Najmlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe Đoković i njegova izabranica Saška Veselinov juče su se zavetovali na večnu ljubav u Crkvi Svetog Marka u prisustvu najužih članova porodice i kumova, a potom su svadbeno slavlje nastavili u jednom luks rizortu crnogorske rivijere. 

Danas je obavljeno i građansko venčanje, kom su prisustovali njihovi prijatelji i porodica. Za dobru zabavu zadužen je bio pevač Saša Kovačević, a u jednom momentu se i mladoženja latio mikrofona i zapevao pesmu „Polomiću čaše od kristala“. 

Kako dan odmiče, gosti su se opustili, te se muški deo zvanica našao u moru. Momci su se poskidali i tako igrali i plivali u plićaku, dok je ženski deo bio uz mladu na pesku i đuskao uz numeru „Zbog tebe“. 

 

Podsetimo, Đorđe i Saška su započeli vezu pre nešto više od godinu dana, a od prvog dana se nisu razdvajali, te su tako i od samog početka zabavljanja nezvanično i živeli zajedno. 

Mladencima je Sergej Ćetković za prvi ples otpevao svoju pesmu „Ljubav“, dok je uz mladenačku tortu Aleksandra otpevala pesmu Lepe Brene, „Uđi slobodno“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike