Devojka sina Vlada Divca je Filipinka: Košarkaš i buduća snaja sa porodicom proslavili Božić u Americi (FOTO)

11.01.2023

16:29

0

Luka i Berit nedavno su obeležili prvu godišnjicu ljubavi

Devojka sina Vlada Divca je Filipinka: Košarkaš i buduća snaja sa porodicom proslavili Božić u Americi (FOTO)
Vlade Divac - Copyright Profimedia

Jedan najpoznatijih sportista na ovim prostorima Vlade Divac i njegova supruga Ana proslavili su Novu godinu i Božić u Americi, a na fotografiji koju je Ana podelila na Instagramu, vidi se i njihov naslednik Luka, u društvu devojke Berit Bontems.

Stariji sin slavnog košarkaša ne voli da se eksponira i dobar deo javnosti gotovo da ne zna kako on izgleda. No, u eri društvenih mreža teško da postoji informacija koja se može okarakterisati kao nedostupna. Luka ima 32 godine, naklonjen je umetnosti i studirao je režiju na kalifornijskom univerzitetu "Chapman". Osim toga, sudeći po objavama na Instagramu, mezimac poznatog para srećno je zaljubljen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Divac (@ana_divac)

 

 

Njegova izabranica Berit poreklom je sa Fiipina, a krajem avgusta, kada su slavili prvu godišnjicu ljubavi, ona se zahvalila Luki na smehu, zajedničkim avanturama, putovanjima i zabavi koja ne prestaje. On je, kako je tom prilikom istakla, i njen najbolji prijatelj.

Bontemsova, kako se može videti na Instagramu, na kom rado dokumentuje zajedničke pustolovine, ima životni moto: "Budite dobri, vredno radite i nadajte se najboljem".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Berit Bontems (@beaerit)

 

Podsetimo, Petra Divac, ćerka čuvenog Vlada Divca, nedavno je otvorila dušu, pa u emotivnoj ispovesti progovorila o svom odrastanju, poteškoćama, te vršnjačkom nasilju koje je kao mlađa doživljavala. Takođe, osvrnula se i na dramu koju nema ko nije pratio s Nišom Savljevićem, poznanikom poznatog oca i fudbalerom.

Objasnivši kako je izgledao njihov prvi susret posle skandala, pišu jedni domaći mediji, naglasila je da su joj ostale traume za ceo život, kao i da smatra da pravda nikako nije zadovoljena - uzimajući u obzir da on nije snosio nikakve posledice. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Berit Bontems (@beaerit)

 

- Kada sam Nišu srela to leto u Crnoj Gori, iako je pored mene bio moj dečko, osetila sam veliki strah i neprijatnost. Želela sam da se odmah vratimo kući. Osetila sam da nije zadovoljena pravda jer nije snosio nikakve posledice za ponašanje, a meni su ostale traume za ceo život. Roditelji i porodica, kao i uvek, bili su mi najveća podrška - počela je Petra za „Republiku", pa dodala kako uspehom smatra ako je makar jednoj ženi ili devojci uspela da pomogne pošto je javno progovorila o zlostavljanju koje je doživela od Saveljića.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike