Ko je bivša žena Niša Saveljića: Živi u Kotoru, umetnica je i bavi se humanitarnim radom

18.02.2022

10:19

1

Autor: Marija Mitić

Dijana Saveljić nije imala lepe reči za bivšeg supruga nakon što je dospeo u centar skandala

Ko je bivša žena Niša Saveljića: Živi u Kotoru, umetnica je i bavi se humanitarnim radom
Saveljić - Copyright MN press Instagram/dikkaaspida

Javnost već danima unazad intrigira slučaj Petre Divac kojoj je fudbaler i prijatelj njenog oca Vlada, Niša Saveljić upućivao neprimerene poruke na društvenim mrežama.

Bivša supruga fudbalera, Dijana Saveljić, oglasila se juče ovim povodom za medije pa rekla da smatra da ga je "novac izopačio".

- Verujem da je moj bivši muž Niša seksualno uznemiravao Petru, ćerku Vlada Divca. Nišu su pare i slava izopačili - rekla je ona za Informer i dodala:

MN Press
Niša Saveljić

- Gde ima dima, ima i vatre! Snežana i Vlade Divac ne bi dozvolili da sve izađe u javnost da to nije istina! Ljudi se menjaju, gube kompas, slava i pare ih promene. Izopače ih! To se desilo i Niši - dodala je Dijana.

- Nije bio takav kad sam ga upoznala. Da sam samo posumnjala da je sposoban da uradi tako nešto, ne bih se udala za njega i rodila mu dvoje dece - istakla je Nišina nekadašnja žena za pomenut medij.

Inače, Dijana Dika Saveljić, sa kojom je Niša dobio sina Nikolasa i ćerku Silvanu, razveli su se, ali su sve do sad bili u odličnim odnosima i svojim naslednicima su najveća podrška.

 

 

Dijana je rođena 1971. godine u Beranama, a živi i radi u Kotoru. U mladosti se bavila plivanjem, a već godinama unazad bavi se izradom unikatnog i ručno rađenog nakita od staklenih perli, poludragog kamena, cirkona, kože i drugih materijala, piše Kurir.

Za izradu ogrlice u proseku joj je potrebno 50 sati suptilnog rada, a za izradu ukrasne torbe najmanje nekoliko meseci.

 

 

Nakit ove autorke predstavljen je na sedam humanitarnih revija, a izložba u Galeriji solidarnosti je njena treća samostalna izložba.

Od 2010. godine u Kotoru je imala dve samostalne izložbe nakita: „Aspida“ i „Đirotondo“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike