Oglasila se bivša žena Niše Saveljića: Pare i slava su ga izopačili, nije bio takav kad sam ga upoznala!

17.02.2022

22:24

0

"Snežana i Vlade Divac ne bi dozvolili da sve izađe u javnost da to nije istina"

Oglasila se bivša žena Niše Saveljića: Pare i slava su ga izopačili, nije bio takav kad sam ga upoznala!
niša saveljić (2) - Copyright MN Press

Bura oko slučaja Petre Divac i Niše Saveljića ne jenjava. Pre dva dana ćerka proslavljenog košarkaša je u ispovesti potvrdila da joj se fudbaler nepristojno nabacivao putem poruka, istakavši da će zbog toga imati traume za ceo život, a sad se ovim povodom oglasila i njegova bivša supruga Dijana Saveljić.

- Verujem da je moj bivši muž Niša seksualno uznemiravao Petru, ćerku Vlada Divca. Nišu su pare i slava izopačili - kaže za "Informer" Dijana, dizajnerka nakita.

- Gde ima dima, ima i vatre! Snežana i Vlade Divac ne bi dozvolili da sve izađe u javnost da to nije istina! Ljudi se menjaju, gube kompas, slava i pare ih promene. Izopače ih! To se desilo i Niši - dodala je Dijana.

- Nije bio takav kad sam ga upoznala. Da sam samo posumnjala da je sposoban da uradi tako nešto, ne bih se udala za njega i rodila mu dvoje dece, istakla je Nišina nekadašnja žena za pomenut medij.

Supruga Vlade Divca, Snežana Ana Divac na Twiter nalogu napisala povodom incidenta da joj je to jedno od gorih iskustava u životu:

Prinscreen Twiter/Ana Divac
 

 

- Ne želim ja da pišem o tome. Ali jedno od gorih iskustava u životu, a nije baš da me život štedeo groznih iskustava. Manijak klasični i po potvrdi stručnih lica - napisala je supruga Vlada Divca.

Petra Divac je u svojoj ispovesti, podsetimo, istakla da se na javno oglašavanje odlučila kako bi bila podrška drugim devojkama koje su prošle kroz slična ili ista traumatična iskustva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike