Svi znate kako izgleda ćerka Vlada Divca, a ovo su njegova dva sina: Jedan je preslikani tata (FOTO)

19.07.2022

07:08

1

Ana je objavila fotografiju na kojoj su ona i košarkaš pozirali sa naslednicima u restoranu

Svi znate kako izgleda ćerka Vlada Divca, a ovo su njegova dva sina: Jedan je preslikani tata (FOTO)
Ana i Vlade Divac - Copyright Tanjug/Dragan Kujundžić

Proslavljeni košarkaš Vlade Divac i njegova supruga Ana su u braku više od tri decenije, a iz njihove ljubavi se rodilo troje dece - ćerka Petra i sinovi Matija i Luka. 

Porodica Divac živi mirni i skladnim životom, bez preterane medijske pompe. Naslednike su vaspitali i izveli na pravi put, a na Instagramu je osvanula i fotografija, na kojoj Ana i Vlade poziraju sa naslednicima u restoranu. Nedostaje samo ćerka Petra da bi ekipa bila na okupu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Divac (@ana_divac)

 

- Večera sa mojim omiljenim dečacima - napisala je Ana na Instagramu. .

Najstariji, Luka, umetnička je duša. Studirao je prestižni “Chapman” univerzitet u Kaliforniji, gde je i rođen pre 31 godinu, a njegova ljubav je režija.


Pet godina mlađi Matija, visok 202 centimetra, koji i te kako liči na oca, bavio se košarkom, ali je, u želji da postane novinar, upisao komunikologiju. Obojica žive u Americi, a u Srbiju dolaze kad se ukaže slobodno vreme. 

Podsetimo, o ćerki Ane i Vlada Divca se prethodnih meseci i te kako pisalo zbog nepristojnih poruka koje joj je slao košarkašev porodični prijatelj, Niša Saveljić i nepristojno joj se nabacivao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Divac (@ana_divac)

 

- Glavni razlog mog saopštenja je da dam glas najpre sebi, a i svim devojkama i ženama koje su doživele ili doživljavaju seksualno nasilje ili seksualno uznemiravanje, koje žene jako dobro razumeju da ostavlja traume za ceo život. U trenutku kada se meni ovo desilo, imala sam 21 godinu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Divac (@ana_divac)

 

- Desilo se u mojoj kući, gde sam bila sa roditeljima u tom trenutku gde sam se osećala i najsigurnije i najzaštićenije. Poruke neprimernog sadržaja mi je slao otac mog druga i poznanik mog oca, s kojim ima i puno zajedničkih prijatelja - saopštila je tada Divčeva ćerka, a pošto je skandal dospeo u javnost, nekadašnja fudbalska zvezda tvrdila je da su poruke samo vrlo pogrešno protumačene.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike