Sin mi spušta slušalicu! Popović nudio Severini 10.000 za alimentaciju, progovorio i o Kojiću: On je pritiskao da se dogovori sa mnom

09.10.2022

10:32

1

Biznismen kaže da je Igor bio veoma posvećen njegovom sinu, zbog čega mu je i te kako zahvalan

Sin mi spušta slušalicu! Popović nudio Severini 10.000 za alimentaciju, progovorio i o Kojiću: On je pritiskao da se dogovori sa mnom
milan popovic hepi (3) - Copyright Printscreen/Youtube/ Jutarnji Program TV Happy

Severina i Milan Popović su tokom veze dobili sina Aleksandra, a prema rečima biznismena, problemi zbog načina odgajanja detata doveli su do sudskog spora. Kralj bakra kaže da je bio spreman da plaća alimentaciju od 10.000 evra, a danas je došao u situaciju da mu naslednik spušta slušalicu.

- Rekla mi je: „Ti si ga napravio, ti se brini o njemu”. Mali je tada imao 11 meseci. Srećom, imao sam dve sestre koje su mi pomogle oko svega. Mali je veći deo vremena bio kod mene. Siguran sam da bi većina očeva uradila isto. Ona je imala oko milion evra kredita. Ja sam predložio da vratim to i da alimentacija nastavi da bude 10.000 evra. Predložio sam da dete viđam kad je Severina zauzeta, a kada nije da bude kod nje. Ne bi bilo nikakvog sukoba. S moje strane nije bilo uslova i i dalje sam fleksibilan. Moja želja je bila da dete odrasta uz majku. Šta god bi zaradila, imala bi za džeparac, ali bi mogla da živi. Poenta nije bila u novcu, nego da se Severina kao majka posveti detetu i da ne razmišlja kako da plaća račune. Mogla je da radi iz hobija - kazao je Popović. 

Printscreen/Youtube/ Jutarnji Program TV Happy/ATA Images
Severina Vučković i Milan Popović

 

Ono što on zamera Severini jeste što se okrenula poslu, a porodicu zapostavila. 

- Kad je rodila, jedva je čekala da se vrati na scenu. I to je i sada najbitnije. Ja sam predložio da ukoliko želi da radi, mali će biti kod mene. Ako neće, opet bi imala para da živi. Ona je rekla da neće da prihvati ništa, da samo želi da se odreknem deteta. To je moj prvi sin, ja sam Balkanac. To je prvo dete. Ona je prestala da mi dozvoljava da viđam dete. Tu se donosi prva presuda. Ta prva tužba je bila tužba za utvrđivanje postojanja vanbračne zajednice da bi mogla da se podeli imovina - priča Milan i dodaje da se oseća izneverenim:

- Osećam se prevarenim, emotivno iskorišćenim. Zaljubio sam se u osobu, koja nije onakva kakvom se predstavljala. Osećam se prevarenim. Sve je potpuno nepotrebno. Nijednog trenutka nisam davao povod da bi Severina bila u strahu da ću zadrđati dete i da joj neću dozvoliti da ga viđa - kaže Popović i dodaje:

Printscreen/Youtube/ Jutarnji Program TV Happy
Milan Popović

 

- Severina se hvali da je to za nju pobeda. Sve sporove smo mogli da izbegnemo. Sudili smo se verovatno zbog novca. Prva tačka je bila da se utvrdi vanbračna zajednica. Ona bi morala da dokaže da sam ja tu neku imovinu stekao dok sam bio sa njom - kaže on.

Popović se osvrnuo i na pomirenje sa Severininim bivšim mužem Igorem Kojićem. 

- Kažu da je Igor izdajnik i da je za to uzeo novac od mene. Priča se da sam ja njemu kupio Audi od 500.000 evra. Mi smo se potpuno slučajno sreli na Hvaru. Ja nemam informacije o tome šta se dešavalo između njih, znao sam da su se službeno razveli. Bili smo na plaži jedan pored drugog. Bukvalno smo sedeli rame uz rame. On mi je rekao: „Oprosti ako je bilo nešto, ja sam završio s tom pričom.” Dok su bili Severina i igor zajedno, on je najviše vremena provodio sa mojim sinom. Severina se bavila svojim poslom... Hvala mu za to - kaže Milan i otkriva da mu je Kojić priznao kako mu Severinin tim radi o glavi.

Printscreen/Youtube/ Jutarnji Program TV Happy
Milan Popović

 

- Igor kaže da se oni bave time da meni zagorčaju život. Ja sam delimično dobio starateljstvo, dobio sam da dete živi sa mnom. Poenta je bila da ga ona 46 dana nije vodila u školu, i to bez opravdanja. Njoj su posao i turneja važniji od bilo čega u životu. Ja sam bukvalista, ako majka dete vodi na prirpeme za koncert, a ne u školu, znači da joj život nije organizovan. Ja sam uvek bio za dogovor, mogla je mene da zove. Igor je isto pritiskao da se dogovori sa mnom - kaže Milan i dodaje:

- Dete je u strahu od majke. Ne sme sa mnom da priča pred majkom, ako ona uđe u sobu, on spusti slušalicu. Juče smo imali situaciju. Moj fokus je dete, mene ne zanima Severina, njen biznis i lični život. Zanima me njena ekipa koja mi zagorčava život - ispričao je Popović u „Novom jutru”. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike