Goran Bregović o ćerkama i njihovoj veroispovesti: Ne znam više ni šta slave

05.01.2023

20:35

0

Slavni muzičar se našalio jednom prilikom da je siguran samo u to da mu je jedna ćerka budista

Goran Bregović o ćerkama i njihovoj veroispovesti: Ne znam više ni šta slave
Goran Bregović - Copyright Profimedia

Kantautor Goran Bregović godinama niže uspehe na poslovnom planu, ali mu toga ne manjka ni kada je njegov privatan život u pitanju. 

U braku sa Dženanom Bregović on je dobio tri ćerke - Emu, Lulu i Unu. 

Prema svom poreklu, Goran je po ocu Hrvat, po majci Srbin. S druge strane, supruga mu je muslimanka, a njegove naslednice mogle su da biraju koje verosipovesti žele da budu.

Profimedia
Goran Bregović

- Moja deca kada su bila mala ona su u vreme Bajrama bili muslimani jer su se tada dobijali pokloni, a za vreme Božića i Uskrsa su bili hrišćani jer su i tada poklone dobijali. Sada više ne znam šta slave. Mislim da je samo srednja, koja je sada u pubertetu - budista. To mi, naravno, ne smeta. Moja deca će biti Francuzi, mada vole da dolaze u naše krajeve i imaju drugarice ovde - rekao je on jednom prilikom i dodao:

- A za suprugu i mene je kasno, nas dvoje ćemo uvek biti naši. Lečeni naši. Teško je u životu se od toga izlečiti - rekao je pre nekoliko godina Bregović u intervju za “Blic”, a kako se navodi, njegova jedna ćerka je muslimanka, druga je budista, a treća pravoslavne veroispovesti.

Ema Bregović, Foto: Milan Maricic/ATAImages
 

Inače, Goran ima još jednu ćerku - Željku, a nju je dobio pre nego što se oženio Dženanom. Njih dvoje su u dobrim odnosima i u kontaktu, a ona danas živi u Sarajevu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike