Koje uslove mora da ispuni buduća devojka Momčila Otaševića: Zahtevi su veliki, ali se isplati!

10.01.2023

22:39

2

Glumac je odnedavno ponovo solo, a nema sumnje da će mnoge pripadnice nežnijeg pola poželeti da se nađu u njegovom naručju

Koje uslove mora da ispuni buduća devojka Momčila Otaševića: Zahtevi su veliki, ali se isplati!
Momčilo Otašević - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Momčilo Otašević i Jelena Perčin su odlučili da se razvedu posle pet godina braka, u kom su dobili sina Jakšu i ćerku Mašu. 

Vest o njihovom rastanku iznenadila je mnoge, a glumac je oduvek bio veoma ćutljiv kada je reč o njegovom privatnom životu

Uslovi koje mora da ispuni njegova buduća devojka

S obzirom na to da je sada Momčilo ponovo slobodan, a važi za zgodnog i šarmantnog muškarca, nema sumnje da će mnoge devojke početi da mu se udvaraju. Međutim, svaka od njih bi trebalo da zna kakva pravila on ima kada je o vezama reč.

Amir Hamzagic/ATAImages
Momčilo Otašević

- Zbog posla kojim se bavim devojka s kojom sam u vezi mora da bude strpljiva i tolerantna. Moj posao je takav da na sceni ili u kadru ponekad moram da se poljubim s nekom koleginicom. Kao što muzičar ima violinu, meni je oruđe za rad moje telo. Očekujem tu vrstu razumevanja i tolerancije od svoje buduće devojke - izjavio je svojevremeno Otašević, te tako objasnio šta njegova buduća mora da ima.

Momčilo je, inače, svestan da svaka njegova devojka mora da podnese određenu žrtvu, ali je on spreman na to da joj pruži najromantičnije momente u životu.

- Nikada nisam voleo mnogo da govorim o emocijama, možda zato što rečima i ne umem najbolje da ih opišem. Kada svojoj dragoj želim da kažem i pokažem kako se osećam, onda izaberem neki od stihova Mike Antića - izjavio je glumac.

Amir Hamzagic/ATAImages
Momčilo Otašević

Podsetimo, pre Jelene, Momčilo je bio oko tri godine u vezi sa izvesnom Tinom Jovetić. Niko od njih nije pričao o razlozima rastanka, a neki su donosili zaključke da je do toga došlo zbog njegovog posla. Naime, u tom periodu je Momčilo živeo na relaciji Crna Gora - Hrvatska, zbog toga što je u Zagrebu snimao serije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike