Ovako Otašević provodi vreme s naslednikom, u jeku priča o razvodu od Jelene: Jednim potezom pobrao sve simpatije! (FOTO)

06.01.2023

18:59

0

Momčilo je sa sinom i svojim ocem otišao u šumu po badnjak, što su mnogi pozdravili

Ovako Otašević provodi vreme s naslednikom, u jeku priča o razvodu od Jelene: Jednim potezom pobrao sve simpatije! (FOTO)
Momčilo Otašević - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Jelena Perčin i Momčilo Otašević rešili su da stave tačku na svoj brak, prenose mediji. Ubrzo nakon što se o tome pročulo, glumac je napustio Zagreb i otišao u svoj rodni kraj. 

Sada, nizom emotivnih fotografija pobrao je sve simpatije svoje publike. On je, naime, sa ocem i sinom otišao u šumu po badnjak, što su mnogi pozdravili. 

- Nazdravlje, Badnji dan! - poručio je Momčilo na svom Instagramu, uz oznake „tri generacije" i „tradicija". 

Momčilo Otašević, Instagram screenshot / olicmom
 

Podsetimo, Jelena i Momčilo su pre dve godine dobili sina Jakšu. Prethodno, par je dobio i ćerku Mašu, a Jelena iz bivšeg braka ima i naslednicu Lotu. U razgovoru s jednim tamošnjim medijima, Perčinova je potvrdila priče o razvodu rekavši:

- Kako sam? Uh, teško pitanje. Teško je. Glupo mi je da lažem. Rastajemo se. Uvek sam se trudila da ne pričam o sopstvenoj intimi, nisam pričala ni o venčanju, pa neću ni o razvodu. Svaki je razvod grozan. 

- Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi dece - objasnila je hrvatskoj „Gloriji" Jelena, inače devet godina starija od Momčila. 

Bonus video:  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike