Snežana Đurišić je na početku karijere izgledala potpuno drugačije: Isplivala fotografija iz mladosti!

09.01.2023

19:23

0

Važi za jednu od retkih na estradi koja se nije podvrgla estetkim korekcijama

Snežana Đurišić je na početku karijere izgledala potpuno drugačije: Isplivala fotografija iz mladosti!
Snežana Đurišić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Snežana Đurišić važi za jednu od pevačica koje ništa nisu korigovale na svom licu i telu, a s godinama na estradi, menjao se i pevačicin imidž, te se retko ko seća da je na početku karijere imala kratku plavu kosu.

Snežana je poznata po damskom držanju, a garderobu je uvek pažljivo birala u skladu sa svojim godinama. Menjanje imidža poslednjih godina nije često kada je u pitanju ova pevačica, međutim, sada društvenim mrežama kruži fotografija Snežane Đurišić u izdanju u kakvom ju je malo ko video.

Izgled popularne pevačice postao je jedna od komentarisanijih tema na Instagramu imajući u vidu da je njen imidž danas potpuno drugačiji, a sve zbog Snežanine frizure koja je izbila u prvi plan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Naime, fotografija Snežane Đurišić iz perioda devedesetih kada je već bila popularna, predstavila je folk pevačicu u nekom drugačijem svetlu. U potpuno opuštenom izdanju ona je pozirala sa širokim osmehom, a njena kratka kosa koja je u to vreme bila mega popularna govori nam da je oduvek pratila trendove.

Komentari brojnih fanova većinom su bili pohvalni, a mnogi su primetili da je i tada Snežana plenila neverovatnom prirodnom lepotom, ali i skromnošću. 

Podsetimo, Snežana je nedavno progovorila o navodnom sukobu sa Milicom Pavlović.

24sedam/Mladen Mijatović
Snežana Đurišić

- Ne možemo Milica Pavlović i ja da imamo bilo kakav odnos, ja sam starija od nje. Ona je dama koja radi svoj posao najbolje što ume i to treba poštovati, ulaže u svoj rad... Aleksandra Prijović je vrhunska pvačica, jedna od najboljih u mlađoj generaciji. Otišla bih na koncert i jedne i druge, što da ne! - izjavila je ona, pa dodala:

- Mediji su smislili da sam rekla da je tek nedavno počela da peva. Moja rečenica je bila da sve bolje i bolje peva. Sve je to prirodno i normalno. Ona je takođe počela u „Zvezdama Granda" pa ja to znam. Znam svu tu decu šta i kako rade - zaključila je Snežana. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike