Sve o karijeri i životu Sandre Mladenović! „Zvezde Granda“ joj nisu samo novo ime donele: O jednom duetu sanja!

11.01.2023

07:30

0

Ima velike ambicije, a napunila je tek 19 godina

Sve o karijeri i životu Sandre Mladenović! „Zvezde Granda“ joj nisu samo novo ime donele: O jednom duetu sanja!
Sandra Mladenović - Copyright Youtube screenshot / Grand Magazin TV Grand

Trećeplasirana kandidatknja prošlogodišnje sezone „Zvezda Granda“ Aleksandra Mladenović samo što je napunila devetnaest godina, a u svoju biografiju upisala je već dosta toga. Tokom učešća u ovom šouu, pevačica je dobila umetničko ime Sandra kako bi se razlikovala od nešto starije koleginice. Posle takmičenja i čitav njen život se umnogome promenio. 

U razgovoru za 24sedam, otkrila je da pored „Devojačkih suza“ svakako planira još singlova, a zatim je popričala i o svojoj imenjakinji, nekadašnjoj mentorki Ani Bekuti, te drugim detaljima svoje privatnosti. 

- Na prvom mestu bih sebi za rođendan poželela dobro zdravlje, jer je to nažalost postalo privilegija i volela bih još jednu pesmicu u narednoj godini - rekla je Sandra koja se vremenom navikla na ovo ime, a o svojoj imenjakinji ima samo reči hvale. 

Printscreen Youtube/Grand Magazin Tv Grand
Sandra Mladenović

- Aleksandru sam upoznala kada sam imala 10 godina na nekom privatnom slavlju. Zatim je ona meni bila u žiriju u „Nekim novim klincima“, „Pinkovim zvezdicama“. Zbog tog imena i prezimena, a i što obe dolazimo sa juga Srbije, ona je mene zavolela, a i ja sam nju. Mi smo naše, tako se zovemo. Ona mi je jedna od najdržih pevačica. Nije mi problem što su mi skratili ime, jer se toliko puta desilo da mi neko pošalje Aleksandrine slike, dešavalo se da je nju moja mentorka Ana nekoliko puta zvala tokom neke emisije da joj kaže za probu, u želji da pozove mene.

Antonio Ahel/ATAImages
Aleksandra Mladenović

- Da više ne bi bilo tog mešanja, ja sam ostala Sandra, a i meni to nije bio problem, jer mene svi u porodici zovu Sandra od malena - objašnjava ona. 

Naslednica Snežane Đurišić

Pored Bekute, još jedna članica stručnog žirija talent-šoua, Snežana Đurišić, posebno je oduševljena Sandrinom bojom glasa. Jednom prilikom je rekla i kako u njoj vidi sebe, te da je mlada pevačica u originalu otpevala mnoge stihove baš kao što je ona to radila, te da će ona biti i njena naslednica.

Sada, Sandra nam je otkrila da li su njih dve ostale u kontaktu.

24sedam TV
Snežana Đurišić

- O Snežani ne znam da li imam pravo da govorim, kolika je legenda. Ono što mogu jeste da joj se od srca zahvalim za sve reči koje mi je uputila. Ona je tokom takmičenja za svaku svoju, ali i za druge pesme kada smo je zvali, pevala prateći vokal, bez ijednog pogovora. To je nešto što nama mladima predstavlja neverovatan vetar u leđa. Doživela sam da kaže da je neko njena naslednica. Nadam se da ću svojom karijerom i glasom u budućnosti uspeti da opravdam njeno poverenje i iščekivanja. Kad nju vidim, mogu samo da joj se poklonim i kažem: „Skidam kapu“. Nadam se da ćemo ispuniti i moju i njenu želju i da će se desiti taj koncert - izjavila je Mladenovićeva za naš portal, koja je odmah posle „Zvezda Granda“ nanizala nastupe. 

Oko „Devojačkih suza“ se najpre kolebala, ali je ipak na kraju prihvatila izazov. 

- Ovaj tekst nije autobiografski. Mnogo sam mlada i nisam stigla da to proživim ni da doživim, a nadam se i da neću, zato što su u pitanju te devojačke suze. Kada sam čula sam naziv, rekla sam da neću da pevam te patetične pesme. Pozitivna sam osoba po prirodi, neću da plačem i nisam htela to da pevam. Međutim, Mili mi je rekao da ne treba da imam predrasude i da je samo takav naslov, a da je pesma vesela u suštini. Onda sam stala i rekla: „Dobro, ako baš mora“. Kada sam je čula, oduševila sam se i melodijom i aranžmanom. Mili me je pozvao u studio da probam da otpevam tu pesmu i došla je moja mentorka Ana Bekuta. Tu sam probala malo trilere i, meni Mili kaže: „Hajde da ti to snimiš odmah“. Veče pre toga sam nastupala i nisam bila spremna. Ali, ušla sam u studio, snimila i ispalo je najbolje moguće. 

 

 

Za svaki naredni muzički korak, blagoslov će tražiti od Ane i Snežane, kojima u potpunosti veruje, a i zaradu planira da troši pametno. 

- Što se tiče te prve zarade, ona baš ne može da se uloži u nekretninu, ali kada gledaš na duže staze, najbolje je ulagati u nekretnine, jer to nam ostaje. Naravno da razmišljam o toj kupovini, jer živim u Nišu. S obzirom na to kako se posao razvija, znam da ću preći u Beograd. Svi koji planiraju da se bave ovim poslom, moraju nekako da budu u Beogradu. Odatle sve kreće, emisije, ljudi, mnogo je lakše iz velikog grada, nego iz malog. 

„Zvezde Granda“ pamtiće kao lepo iskustvo, koje ipak nije prošlo bez izvesnih strepnji. 

- U principu nisam tremaroš, nisam bila ni kao dete, a ni sada. Član žirija od čijeg komentara sam strepela jeste Dragan Stojković Bosanac. On nikad ne komentariše ništa sa ciljem da povredi nekoga, ali iz poštovanja i svega onoga što je uradio u muzici, svi imamo neku averziju. I bio mi je naravno važan komentar moje Snežane, u nju sam gledala kao u Boga. 

Sa druge strane, ova devetnaestogodišnjakinja je nedavno pred milionskim auditorijumom priznala da nikada nije imala dečka, te da joj je fokus maksimalno na karijeri. Prema njenim rečima još uvek nije upoznala onog ko ima manire kakve bi ona želela, ali su brojni oni koji bi hteli da joj budu podrška ili partneri za duet

24sedam/Goran Sivački
Sandra Mladenović i Nermin Handžić

Tada, nametnulo se pitanje - šta ona želi. 

- Na prvom mestu su Snežana Đurišić i Ana Bekuta. To su pevačice sa kojima bih baš volela da snimim duet. Što se tiče kolega iz takmičenja, bilo je tu dosta narodnjaka sa kojima se moj glas slaže. Ne bih da nabrajam, da manipulišem imenima, ali ima ih nekoliko iz finala. Da, moguć je duet i sa Nerminom, što da ne, mi smo narodnjaci. Ne samo sa njim i Kenan (Dervišević) je govorio da bi voleo sa mnom da snimi duet, Velid (Handžić), Srđan takođe.

Simpatije prema Handžiću?

O momcima i ne voli da govori javno, međutim, kako se danima suška da su se rodile simpatije između nje i prošlogodišnjeg pobednika „Zvezda Granda", za 24sedam kratko je prokomentarisala tu situaciju rečima: 

24sedam/Goran Sivački
Sandra Mladenović, Viki Miljković, Nermin Handžić i Saša Popović

- Jedino što mogu da kažem jeste da je Nermin divan momak, za primer svima i po vaspitanju i po odgoju. Po svemu. Pozdravljam ga i ne bih više ništa rekla na tu temu. Privatni život neka ostane privatni - ostala je dosledna sebi ona. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike