Sandra je osvojila treće mesto u "Zvezdama Granda", a tek sad su joj se slegli utisci: Na sceni se smejala, a iza je preživljavala pakao

14.07.2022

08:13

0

Kako kaže, nije joj bilo lako da sve iznese

Sandra je osvojila treće mesto u "Zvezdama Granda", a tek sad su joj se slegli utisci: Na sceni se smejala, a iza je preživljavala pakao
zvezde_granda_25062022_118 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ovogodišnja sezona "Zvezda Granda" je završena, a pobedu je odneo Nermin Handžić. Trećeplasirana je bila Sandra Mladenović, štićenica Ane Bekute, koja je sada sumirala utiske. 

Kako kaže, ovo je za nju bilo iskustvo koje joj je promenilo život, ali joj nije bilo lako.

- Prvo je finale trajalo do kasno, sutradan smo uživo snimali "Specijal", nismo ni spavali tu noć, onda je usledio koncert u Tešnju i zaista me je, kada sam stigla kući, stiglo sve. Rekla sam sebi: "Sandra smiri se, sve je u redu, završilo se najbolje moguće". Sada iz ove perspektive mogu da kažem da mi je drago što sam bila deo ove fantastične sezone - kaže ova mlada pevačica.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ana Bekuta i Sandra Mladenović

Neki su bili razočarani, neki skromni, a Sandra priznaje da nije imala velika očekivanja.

- Ja nisam očekivala ni manje ni više, zašto? Zato što se razočarate ako očekujete mnogo. Ja ne postavljam toliko velike ciljeve. Prvo sam bila u šoku kada sam ušla u finale, to je bio moj san od malena dok sam stajala pored televizora i zamišljala da sam na toj sceni - priča Sandra za "Grand Online" i dodaje:

- Kada sam ušla u top 8 to je bilo neverovatno iznenađenje, a kada sam čula da sam u top 4, da sam mogla da se srušim, srušila bih se tu na sceni. Hvala Bogu tu su bili mentori naši, žiri, pritrčali su u pomoć, a ja kada sam čula svoje ime sišla sam sa scene, tražila vodu, maramice, preznojavala sam se, nisam znala za sebe.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ana Bekuta i Sandra Mladenović

Ističe da joj još niko nije ponudio pesmu, ali da se nada da će se to uskoro desiti.

- Za sada mi još niko nije ponudio pesmu ali to je cilj svih nas, to je naredni korak kada se prođe finale, da se snimi ta pesma i da dobro prođe. E sad, kako će pesma proći, to niko ne može da garantuje, zavisi od nas, pesme, publike i naravno drugih faktora. Još nisam krenula u realizaciju, ali se nadam da ću vrlo brzo - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike