„Mi bismo bili savršen spoj!" Zvezda „Granda" o koleginici iz takmičenja i planovima za budućnost

13.08.2022

21:39

0

Pevač napominje da nikako ne bi mogao da bude u vezi s nekim sa scene, jer mu je „dosta što i sam živi tim tempom"

„Mi bismo bili savršen spoj!" Zvezda „Granda" o koleginici iz takmičenja i planovima za budućnost
kenan_dervisevic - Copyright Printscreen „Zvezde Granda"

Kenan Dervišević je izrazio želju da snimi duet sa koleginicom iz „Zvezda Granda", Sandrom Mladenović, koja je kao i on - jedno od zapaženijih imena iz nedavno završene sezone čuvenog talent-šoua. Prema njegovim rečima, njih dvoje bi bili savršen spoj, ali samo poslovno.

Privatno, smatra da ne bi mogao da bude s pevačicom, zbog tempa koji njihov posao zahteva.

- Voleo bih da snimim duet sa koleginicom iz takmičenja, Sandrom Mladenović. Ona je zaista neko ko će kroz neko vreme da dođe na mesto koje zaslužuje. Meni se sviđa i dobila je mnogo lepe komentare od žirija i zaista lepo peva. Jednostavno je ona stil koji se meni dopada tako da bi to bio vrhunski spoj - počeo je Kenan svoju priču, piše „Grand onlajn", pa se zatim dotakao i svoje privatnosti.

Sandra Mladenović, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

- Nikada ne bih bio sa koleginicom u vezi, jednostavno se ne vidim da živim takvim načinom života. Dovoljno je što ja moram tim tempom, vidim šta me tek čeka - iskren je bio pevač, kom su, inače, izuzetno velika imena i jednako veliki uzori.

Kako bi voleo makar i delić njihove karijere, zato mu se i javila želja za duetom „s nekim ko je na istoj talasnoj dužini kao i on".

- Za mene je najidealnija trojka na estradi Šaban Šaulić, Zorica Brunclik i Snežana Đurišić. Oni su za mene kraljevi i kraljice, njihove pesme slušam i pevam svaki dan. Zorica je njegova kuma, jedna velika dama i moram da kažem da sam sve videe njihove pogledao, imaju dva ili čak tri dueta. Uzori su mi, voleo bih da imam delić takve karijere.

Zorica Brunclik, ATAImages/ A.A.
 

Podsetimo, Mladenovićeva je briljirala kao trećeplasirana učesnica ovogodišnje sezone „Zvezda Granda", a nedavno je ispričala i kako je u potrazi za dobrom narodnom pesmom.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike