Mirković uzvratio Karleuši na prozivke! Gledaj svoja posla: Ana ima sad više prodatih karata nego što si ti imala publike na dan koncerta

02.01.2023

07:53

3

Vlasnik Hype produkcije je izjavio kako joj je on platio troškove Arene, da bi ona, navodno, ušla u istu

Mirković uzvratio Karleuši na prozivke! Gledaj svoja posla: Ana ima sad više prodatih karata nego što si ti imala publike na dan koncerta
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena Karleuša bez dlake na jeziku komentariše sve aktuelne teme, pa je tako na red došao i koncert Ane Nikolić u Areni. Kako JK nije imala pozitivan komentar o predstojećem nastupu svoje koleginice, vlasnik Hype produkcije Saša Mirković je morao da reaguje.

Naime, on je putem Instagrama odgovorio Karleuši na prozivke Ane Nikolić.

Nakon što je Jelena Karleuša izjavila da će Anin predstojeći koncert proći kao i „sve što ima veze s njom u poslednje vreme”, Saša Mirković ju je podsetio na momenat kada joj je platio troškove Arene da bi je, kako je napisao „uopšte pustili da uđe u tu istu Arenu”.

Instagram printscreen/sasa_mirkovic_official
Saša Mirković odbrusio Jeleni Karleuši

- Moram da obavestim samozvanu „divu” da je Ana Nikolić prodala u ovom trenutku više karata za Arenu 7.10.2023. godine, nego što je ona (Karleuša) imala publike na dan koncerta, pa je morala da me zamoli da joj platim troškove Arene da bi je uopšte pustili da uđe u tu istu Arenu. Neka gleda sebe, nemoj da se meša u tuđe - napisao je Mirković na Instagramu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike