Luna Đogani snimila novu pesmu, a sad poručila: Pevam kako pevam, nebitno je, ali kidam!

09.01.2023

10:29

1

Ona ističe da ne planira da nastupa, ali je promenila mišljenje kada je muzika u pitanju

Luna Đogani snimila novu pesmu, a sad poručila: Pevam kako pevam, nebitno je, ali kidam!
Luna Đogani - Copyright 24sedam/Ivan Mitić

Luna Đogani je nedavno iznenadila svoje fanove kada je objavila novu pesmu, što oni nisu očekivali. Razlog zašto nisu očekivali je to što je Luna isticala da ne planira više da se bavi pevanjem, tako da im je ovo došlo kao prava poslastica. No, izgleda da se ona neće zaustaviti.

Đoganijeva je, naime, otkrila da je novu pesmu odavno snimila, pa je poželela da je objavi, ali i da dobija mnogo tekstova, te da će sigurno snimiti još numera "za svoju dušu".

Printscreen/YouTube/ Sikter Tube
Luna Đogani

- Ja zaista ni sad ne planiram da se bavim muzikom, nikad se ne zna, ako bih dobila možda baš dobru ponudu, ali to nije moj plan. Ja sam ovu pesmu otpevala pre tri godine, bila je u fioci, davno još u rijalitiju sam pričala da ću je izbaciti. Ali posle se desilo svašta nešto, više se nisam videla u muzici u tom svetlu, ali sam zbog našeg kanala i zbog svega, kad već imam tu pesmu u fioci, otpevana je, što je ne bih izbacila zbog sebe i zbog ljudi koji traže to od mene - rekla je Luna Đogani u emisiji "Premijera - Vikend specijal" i dodala:

- Oni tako mene vole da vide, meni to stoji, pevam kako pevam, nebitno je, ali meni to stoji, neću da budem skromna, kidam, voli me kamera. Prosto zašto ne bih to radila. Ne planiram da nastupam, ali da izbacujem za svoju dušu pesme koje mi se nude stalno, što da ne, ja sam rođena u muzičkoj porodici. Ništa nije plaćeno, nema veze, nije ušlo ni u trending, jer sve to mora da se progura, ali preko sam već ušla u trending - ispričala je Luna.

ATAImages/Antonio Ahel
Luna Đogani i Marko Miljković

Luna i Marko, kao što je poznato, imaju kanal na socijalnoj platformi Jutjub, a ona je otkrila da su oborili rekord iz 2022. godine, tako što su sada zaradili čak 100.000 evra

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike