Baka Prase povratio Jutjub kanal (FOTO)

05.11.2022

10:41

2

Posle više od mesec dana Ilić je ponovo aktivan na ovoj platformi

Baka Prase povratio Jutjub kanal (FOTO)
baka - Copyright Instagram printscreen/bakaprase

Nedeljama unazad traje sukob direktora ružičaste televizije Željka Mitrovića i jutjubera Bake Praseta, a zbog neovlašćenog objavljivanja sadržaja jutjuberu je ugašen kanal na ovoj socijalnoj platformi.

Baka Prase je dao obećanje vernim fanovima da će vratiti ovaj kanal i to mu je pošlo za rukom. Naime, jutjuber je uspeo da povrati svoj kanal koji broji više od dva miliona pratilaca. 

Sada kada je uspeo da povrati Jutjub kanal, on će ponovo moći da objavljuje sadržaj, a vest o povratku kanala je podelio sa pratiocima na Instagramu.

Printscreen Instagram/bakampqrc
Baka Prase povratio Jutjub kanal

 

- Kanal mi je ugašen. Dobio sam strajkove na klipovima gde sam gostovao na Pinku pre četiri, pet godina - napisao je pre nešto više od mesec dana Baka Prase na Instagramu.

Prema podacima sa sajta socialblade.com i statistici, kanal Bake Praseta je na Jutjubu bio treći najbolje rangiran u našoj zemlji.

Printscreen Youtube/bakaprase2
Baka Prase

Smatra se da on na mesečnom nivou može da zaradi oko 75.000 evra samo od Jutjuba. Trenutno ovaj kanal prati dva miliona i 150 hiljada ljudi.

Podsetimo, posle Jutjub kanala, Iliću je ugašen i Instagram, pa je Baka Prase napravio još jedan nalog na ovoj platformi na kojoj objavljuje novitete iz svoje svakodnevnice.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike