Božić u kući Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša: Jedno pravilo mora da se ispoštuje!

07.01.2023

18:40

0

Pevačica o istom obavesti goste gotovo s vrata - da ne bi eventualno došlo do zabune

Božić u kući Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša: Jedno pravilo mora da se ispoštuje!
Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš - Copyright ATAImages/G.G.

Zorica Brunclik je tokom gostovanja u prazničnom izdanju jedne emisije otkrila koje pravilo kod nje i Miroljuba Aranđelovića Kemiša mora da se poštuje, kada se proslavlja Božić. 

Ona svoje piliće, kako ih naziva, pošto ih okupi - odmah i obavesti o istom, kako bi u miru i harmoniji proveli ovaj veliki dan. 

- Naš Božić je uvek, zaista, u krugu porodice i svi smo za te velike praznike uvek zajedno - napomenula je Zorica u „Magazinu IN", pa zatim otkrila koje je to praznično pravilo u pitanju, koje mora da se ispoštuje, bez pogovora. 

Zorica Brunclik, Printscreen ,,Magazin In"
 

„Odmah im naredim!"

 

- To je praznik za koji mama još uvek okuplja sve svoje piliće oko sebe. I odmah da kažem, nema telefona! Ja to odmah naredim, kažem: „Svi telefone na šank" - istakla je pevačica, za šta njen suprug ima i dokaz u vidu fotografija. 

„Suknja ti sve kraća!"

Zorica, inače, nije samo svojim pravilom zaintrigirala tokom ovog gostovanja. U jednom trenutku, pevačica je „isprozivala" voditeljku Sanju Marinković da joj se stil oblačinja baš promenio otkako više nije u braku.

- Ti, bre, otkad si se razvela, suknja ti je sve kraća! - rekla je bez pardona ona, a Sanja se donekle brzo i složila s njom. 

Sanja Marinković, Printscreen ,,Magazin In"
 

- Rekla sam da ja što sam bila pametna, bila sam. Od sada idem samo na ovu varijantu - odgovorila joj je, pa sve nasmejala. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike