Zavirite u velelepnu vilu Zorice Brunclik: Bazen, kristalni lusteri, ukrasne lampe, frizerski studio (FOTO)

26.04.2022

15:05

4

Ranije je pevačica živela u nemaštini, a danas u njenom domu nema šta nema

Zavirite u velelepnu vilu Zorice Brunclik: Bazen, kristalni lusteri, ukrasne lampe, frizerski studio (FOTO)
zorica brunclik kuca - Copyright Printscreen Youtube/RTS Šou program - Zvanični kanal

Iako život nije bio blagonaklon prema pevačici Zorici Brunclik u mladosti, sada je to sve nadomestila i živi u pravoj harmoniji i idili u luksuznoj vili u Krnjači sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom.

Naime, Zorica je ranije živela u velikoj nemaštini, a onda je radom sve postigla što danas ima. Brunclikova je u jednoj emisiji otkrila da je nekada jedno jaje delila sa svim članovima porodice, a danas živi drugu priču. 

- Mi smo zaista kao porodica bili siromašni, neko ko je delio jedno jaje na četiri dela sa još tri brata. A onda dođete u situaciju da možete da pojedete koliko hoćete jaja i svi oko vas - rekla je Zorica u emisiji „Na večeri kod“ i dodala:

Z. K. Munja/ATAImages
Zorica Brunclik

 

- Često mi kažu deca: „Što to stlano ponavljaš?“. Ja kažem: „Ne ponavljam ja to zbog vas, već zbog sebe“. Samo da nikada ne zaboravim odakle sam došla, a šta sam postigla.

Ono što se može primetiti jeste da je sve uređeno sa posebnom pažnjom i stilom, a u pojedinim prostorijama je renoviran nameštaj i dodate raznorazne figure i lampe.

Kuhinja je opremljena šankom i poseduje svu belu tehniku, a garnutura je u beloj boji. U svim prostorijama se nalaze viseći lusteri sa kristalima. 

 

Pevačica u okviru dvorišta poseduje i bazen na kom se ona i Miroljub često kupaju preko leta, ali to nije sve. U luksuznom domu ima sopstveni muzički studio, frizerski salon, kao i salu u kojoj joj dolaze gosti kada organizuje razne porodične proslave.

Zorica ima posebnu prostoriju u kojoj joj stoje sve muzičke nagrade koje su ona i Kemiš tokom dugogodišnjih karijera sticali. 

ATAImages/ A.A.
Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš

 

- U ovoj prostoriji bi bila karijera Zorice Brunclik od 47 godina, kao i Miroljuba Aranđelovića Kemiša kao autora. Ovde se nalaze sve moje nagrade. Najdraži mi je opanak „Poselo na Kalemegdanu“. Kada dobiješ taj opanak, to znači da ti je te godine pesma bila najslušanija. Dobila sam to priznanje za pesmu „Ja znam“. Oboje smo dobili priznanja da smo nacionalni umetnici Srbije.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike