Bekuta i Zorica Brunclik su godinama na ratnoj nozi: Zbog ovog Aninog poteza je nastao haos, a umešao se i Kemiš!

12.12.2022

12:46

2

Zoičin suprug je javno stao u njenu odbranu, dok uvređena pevačica nije želela da daje izjave na ovu temu

Bekuta i Zorica Brunclik su godinama na ratnoj nozi: Zbog ovog Aninog poteza je nastao haos, a umešao se i Kemiš!
Zorica Brunclik i Ana Bekuta - Copyright 24sedam/Pexels/antonio Ahel ATA Images

Pevačice narodne muzike, Ana Bekuta i Zorica Brunclik pre samo nekoliko godina zajedno su žirirale u muzičkom takmičenju ''Zvezde Granda'', međutim pevačice danas nisu u dobrim odnosima.

Ana i Zorica su godinama na ratnoj nozi, a pomirenje između ove dve muzičke legende se ne nazire.

Naime, Zorica i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš i dalje su uvređeni, iako mnogi smatraju da nemaju adekvatan razlog za to. Pevačice su zaratile zbog Aninog kašnjenja na snimanje zajedničke emisije, zbog čega je Zorica nakon dva sata čekanja demonstrativno napustila isto.

ATAImages/ A.A.
Zorica Brunclik

Situacija između koleginica dodatko se zakomplikovala kada je Ana Bekuta na svo Tviter nalogu tada objavila prepisku sa Kemišem. Harmonikaš tada nije ostao imun na Anin potez, pa joj je uputio javno pismo.

- Draga Ana, 18. novembra, u 9 časova Zorica je ustala, u 10 je došao frizer, u 11:45 krenula je ka televiziji, a u 12:45 stigla i bila je spremna za snimanje. Čekala je bez ijedne reči do 15:15, a onda se presvukla i krenula kući... Isto bez ijedne reči... A ti, draga Ana kažeš : "Zašto me nisi zvala?" Ti barem znaš, pošto si od 78 emisija "Zvezda Granda" sa Zoricom snimila 38, da ona nikada nije zakasnila ni minut. Je l' tako, draga Ana? - poručio je Kemiš tada , pa istakao da je Bekuta navodno lažirala njihovu prepisku i da uprkos tome naziva Zoricu sujetnom.

24sedam/Nemanja Vujčić
Zorica Brunclik i Ana Bekuta

- Draga Ana, mali savet od mene jer sam ipak malo stariji kolega - bahatost nikom nije dobrog donela, pa ni tebi... Zorica te i dalje voli i poštuje i zato se ne oglašava. Ne zato što te se plaši. I drugo, tebi ne stoji da budeš tako bahata. To više stoji mom drugu Mrki jer on je šmeker. Ti treba da budeš dama jer to ide uz tvoj glas. Šta ćeš da radiš sa ovim pismom, ostavljam na volju tebi, tvojoj savesti i časti - završio je svoje obraćanje Bekuti tada muž Zorice Brunclik, kako piše "Stori".

Spekuliše se da koleginice nakon ovog incidenta ne žele čak ni na istom slavlju da nastupe zajedno, te se maksimalno izbegavaju.

24sedam/Goran Sivački
Ana Bekuta

Zorica Brunclik se nije oglašavala povodom sukoba sa bivšom drugaricom Anom Bekutom, a nedavno je progovorila o dugogodišnjem ratu sa kolegom Milošem Bojanićem, pa priznala da bi ga pozdravila u slučaju susreta, jer nije zlopamtilo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike