Zavrti mi se u glavi koliko sam truda uložila u karijeru: Goga Sekulić o drami koja drma estradu (VIDEO)

21.06.2022

19:29

1

Ona je progovorila o novopečenim kolegama, ali i otkrila ko je krivac u situaciji koja se dešava između Ane i Milice

Zavrti mi se u glavi koliko sam truda uložila u karijeru: Goga Sekulić o drami koja drma estradu (VIDEO)
GOGA - Copyright Foto/Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Goga Sekulić bila je večerašnja gošća na promociji pesme pevača Valentina koji je publiku počastio novim singlom pod nazivom Tuga sa Balkana.

U izjavi za predstavnike medija, među kojima je bila i ekipa 24sedam, ona je pohvalila rad svog kolege i istakla da je ovo pravi letnji hit, Goga se osvrnula i na svoje novopečene kolege koji su tek zagazili u svet estrade.

Foto/Antonio Ahel/ATAImages
Valentino, Goga Sekulić

 

-  Ako neko nema šta da radi, misli da je najlakše da bude pevač. To najbolje znamo po ovim rijaliti zvezdama. Da se neko ne uvredi, nažalost je tako. Ja sam 25 godinana sceni, meni se zavrti u glavi koliko sam uložila truda u karijeru, a sad se neko pojavi i kao pevač je - kazala je Goga, pa se osvrnula na skandal koji je centralna tema sveta šoubiza, a tiče se pesme Provereno. 

Sekulićeva nije želela da staje ni na čiju stranu, jer kako kaže, možda je krivac neko treći, a da se to još uvek ne zna.

Antonio Ahel/ATAImages
Goga Sekulić

 

- Ja sam dobra i sa Milicom i sa Anom. Pre 2 i po meseca se meni slično desilo. Moja pesma je skinuta za dva dana sa Jutjuba. Desilo se da sam ja saznala da je bio identičan tekst kod Seke Aleksić. Očigledno je došlo do nečega, mislim da su to autorska prava. Kad ljudi šalju tekstove i melodije, šalju na više strana - kaže pevačica i dodaje: 

ATAImages/ Antonio Ahel
Ana Nikolić, Milica Pavlović

- Možda je Ana kupila pesmu pre pet godina, pa je Milica kupila, ali šta ako je pesma nastala pre pet godina. Moje demo snimke peva Suzana Dinić Branković. Zamislite procuri snimak kako ona peva. Nekome se sviđa jedna verzija nekome druga. Sve se to dešava. Ja bih volela da se ta aurotska prava reše i da mi pevači ne plaćamo više pesme. Pesme koštaju i do 15.000 evra - priča Goga, pa otkrila da ona nije od onih pevačica koje je Pavlovićeva otpratila sa Instagrama: 

- Milica mene prati i dalje na mrežema. Možda su saradnici trebali da kažu Milici da je već neko tu pesmu snimao. Nezgodno je stati na nečiju stranu, a ne znati šta je zapravo istina. To je njena pesma zvanično - zakljućila je Goga.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike