Bivši srpski reprezentativac sreo Zlatana u Dubaiju: Sećaš li se, Ibro, kad si mi upropastio transfer?

16.12.2022

13:53

0

Dva igrača svojevremeno bili želja LA Galaksija

Bivši srpski reprezentativac sreo Zlatana u Dubaiju: Sećaš li se, Ibro, kad si mi upropastio transfer?
Đorđe Despotović i Zlatan Ibrahimović - Copyright Instagram printscreen

Bivši srpski reprezentativac Đorđe Despotović objavio je na Instagramu fotografiju sa Zlatanom Ibrahimovićem kojeg je verovatno sreo u Dubajiu, gde provodi zimski odmor sa porodicom.

Intresantno je da su dvojica igrača bila na meti svojevremeno u LA Galaksiju i da je upravo Ibrahimović "pokvario" dogovoreni transfer Despotovića sa MLS ekipom iz Los Anđelesa.

- Sve sam bio dogovorio sa Galaksijem. Potpisao sam ugovor i rekli su mi da sam njihov igrač, ali onda dok sam čekao na američku vizu, Ibrahimović je iznenada raskinuo sa Mančester junajtedom i situacija se odjednom promenila. Izabrali su njega i iskoristili to što još nisu potpisali dogovor o transferu sa Astanom - izjavio je 2018. godine Despotović i dodao još sledeće:

- Opet sam ovde, pa ćemo videti šta će biti. Trenutno razmatram sa advokatima ima li osnova da tužim Galaksi. Trebalo bi da ima - rekao je Despotović, a danas je imao priliku da pita Ibrahimovića da li se seća dana kada mu je upropastio transfer u SAD.

Despotović trenutno ima ugovor sa Arsenalom iz Tule, ruskim drugoligašem za kojeg je tokom ove sezone odigrao samo pet mečeva.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike