Sve više joj prija društvo bivšeg! Dara Bubamara stalno putuje sa Milanom, čuju se triput dnevno: Prvo Barselona, pa Dubai!

05.01.2023

10:17

0

Nekadašnji par je stalno u kontaktu i sve su veći prijatelji

Sve više joj prija društvo bivšeg! Dara Bubamara stalno putuje sa Milanom, čuju se triput dnevno: Prvo Barselona, pa Dubai!
Dara Bubamara - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dara Bubamara dugo nije pričala o svom ljubavnom životu, naročito otkako je raskinula sa mladim Tonijem, a sada je otkrila da je i dalje više interesuju mlađi muškarci, ali da nema vremene za veze.

Poznato je da ima i više nego prijateljski odnos sa bivšm mužem Milanom Kesićem, pa su nedavno zajedno sa sinom Kostom išli i na putovanje, a kaže da joj takve stvari sve više prijaju.

- U principu su mi se želje ostvarile. Ambiciozna sam, uvek želim bolje, više, ali generalno sam srećna, ostvarena, sve sam uradila što se tiče karijere, imam sina, tako da želim samo zdravlje - rekla je Dara, a onda prešla na deo koji najviše zanima javnost, a to je njen ljubavni život.

Instagram screenshot / darabubamara_official
Milan Kesić i Dara Bubamara sa sinom

- Za ljubav nešto nemam vremena. Ima udvarača, ali ja nemam vremena. Sad sam rekla svom menadžeru, u januaru ne radim, hoću da se odmorim, da idem sa prijateljima na ručak. Sad radim spot za novu pesmu koju je inače radio Laća, mnogo je dobra. A onda idem da odmorim, idem u Dubai sa sinom, jer ovo nije normalan tempo kakav ja imam zadnjih 30 godina - tvrdi Dara i otkriva koliko puta dnevno se čuje sa bivšim mužem.

- Milan i ja smo u predivnim odnosima, gledamo se kao porodica, poštujemo se i cenimo, držimo se. Ljudima je to čudno, jer svi kad se razvedu nešto se svađaju, nisu u dobrim odnosima, a mi savršeno funkcionišemo. Meni je on najbolji prijatelj, čujemo se ujutru, popodne, uveče... Sad su u Barseloni, ja sam bila kod njih, kad se vrate idemo zajedno u Dubai, uživamo.

Instagram printscreen/darabubamara_official
Dara Bubamara

Izbugila sam tatu, Milan je izgubio roditelje isto prošle godine i prija mi ta porodična harmonija da smo svi zajedno. Nemamo više roditelje, a Kosta ih je baš voleo,  tako da nam prija da budemo zajedno - naglasila je pevačica u emisiji "Premijera".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike