Ćerka Harisa Džinovića pokazala novog dečka: Pao i sočan poljubac (FOTO)

04.01.2023

10:04

0

Đina je bila u dugogodišnjoj vezi sa nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde

Ćerka Harisa Džinovića pokazala novog dečka: Pao i sočan poljubac (FOTO)
Đina Džinović - Copyright Instagram screenshot / djinadzinovic

Đina Džinović, ćerka kreatorke Meline i pevača Harisa Džinovića, jedna je od popularnijih na društvenim mrežama. Svaka njena fotografija privuče veliku pažnju javnosti, pa i izmami brojne komentare, mahom komplimente na račun izgleda i stajlinga.

Naslednica poznatih roditelja bila je u dugogodišnjoj vezi sa nekadašnjim igračem Crvene zvezde, a danas slovenačkog Domžalea, Andrejem Đurićem. Mladi par je u više navrata isticao da je među njima velika ljubav, sve dok javnost nije bila iznenađena naprasnim raskidom.

Od tada se u više navrata nagađalo ko je izabranik mlađane Đine, sve dok ona sinoć, u kasne sate nije okačila više fotografija na kojima razmenjuje nežnosti, sa izvesnim Andrejem Blagojevim, čiji je Instagram profil zaključan, te je javnost, za sada, ostala uskraćena za više detalja o njemu. 

Podsetimo, nakon što je Mihajlo Veruović Vojaž početkom prošle godine raskinuo vezu sa pevačicom Anđelom Ignjatović Breskvicom, mediji su ga često povezivali sa mnogim lepoticama, pa je između ostalog tema brojnih spekulacija bio njegov odnos sa Đinom. Tada se treper oglasio na Instagramu i odgovorio na jedno od brojnih pitanja vezanih za to da li su njih dvoje u vezi. 

- Kratko i jasno - nismo. Jako mi je žao što je moj privatni život toliko kompromitovan i toliko se očekuje od njega nešto skandalozno da ispada da ne smem da imam drugaricu ni jednu.. Pustite me na miru, nemam devojku, ali sam normalan čovek i imam drugarice. Đina je divna osoba sa kojom volim da provodim vreme, ali nadam se da u ovom degenerisanom vremenu neko može da shvati da muško - ženska prijateljstva zapravo postoje i prekinu da seksualizuju sve što vide. Da, "izlazimo u restorane", i da "često smo zajedno", ali smo isključivo prijatelji. A lažima i fikcijama nam samo pravite problem u privatnom zivotu. Naučite da poštujete barem nešto u životu - napisao je tada Mihajlo, evidentno besan zbog svega što se piše u medijima. 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike