Prava istina o odnosu Vojaža i Đine Džinović! Oglasio se reper posle navoda o raskidu: Ispada da sam bio sa pola Balkana

13.10.2022

08:34

0

Pojavile su se priče da je protiv njihove veze navodno bio Haris Džinović

Prava istina o odnosu Vojaža i Đine Džinović! Oglasio se reper posle navoda o raskidu: Ispada da sam bio sa pola Balkana
đina vojaž - Copyright 24sedam/Instagram_djinadzinovic/YouTube/Kontrašou

Reper Mihajlo Veruović Vojaž oglasio se nakon navoda da je raskinuo sa ćerkom Harisa Džinovića, Đinom i otkrio u kakvom su odnosu.

U medijima su se pojavljivale priče da su u vezi, te da kriju ljubav od očiju javnosti, ali i da je navodno protiv svega toga bio slavni pevač.

Međutim, Vojaž je ponovo istakao da su oni samo prijatelji, te da između njih nije bilo ničega više.

- Đina i ja nikada nismo bili u vezi, mi se družimo i tako će ostati - rekao je kratko Vojaž za Telegraf.rs.

On se oglasio i na Instagramu:

- Po medijima ispada da sam bio sa pola Balkana - zaključio je on.

Instagram printscreen/Voyage.mp3
Vojaževa objava

 

Sumnje su najpre podgrejane kada je pre oko dva meseca par uhvaćen kako šeta Zemunom, a zatim se i Đina pojavila na promociji serije "U klinču", gde je reper imao jednu od glavnih uloga.

Podsetimo, domaći mediji preneli su da su Vojaž i Đina raskinuli zbog pritiska njenog oca Harisa koji nije podržavao tu ljubav.

- Početak njihove veze bio je baš lep i mnogo su se trudili da se sakriju od očiju javnosti. Međutim, mediji su ih razotkrili i tu su počeli prvi problemi. Vojaž i Đina su pokušali da održe svoju vezu stabilnom bez obzira na to što njen otac, pevač Haris Džinović nije podržavao tu ljubav - rekao je izvor za Kurir i dodao:

Instagram printscreen/djinadzinovic
Đina Džinović

- To je sve funkcionisalo kratko, on je stalno vršio pritisak na Đinu da ostavi Mihajla, da joj ne treba takav dečko. Na kraju, oni ipak nisu izdržali pritisak javnosti i njenog oca i raskinuli su, ali su ostali u dobrim odnosima. Đina se sad posvetila fakultetu, a Vojaž poslovnim obavezama.

Takođe, kada je Đina došla da podrži prijatelja na promociji, Vojaž je tada prvi put negodovao zbog pitanja o njihovoj vezi, te je tada rekao:

Printscreen TikTok/ Djinadzinovic
Đina Džinović i Vojaž

- Pisalo se o meni i Đini, apsolutno ništa od toga nije tačno! Apsolutno! Niti smo u vezi, nema reči o tome, ona i ja smo samo estradno dobri prijatelji, dve osobe koje su se jako dobro energetski poklopile i jako mi je drago što sam našao takvu osobu, ali mediji ne kapiraju da zapravo hiperbolisanjem i preuveličavanjem laži nama prave problem na ličnim osnovama jer smo mi - klinci! Imamo neke porodice i prezimena koje stoje iza nas i čiji obraz moramo da čuvamo - rekao je on tada vidno besan i dodao da nije baš sve to lepo kao što izgleda na društvenim mrežema.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike