Vojaž odlepio za manekenkom: Ljubavi, dođi u Dubai (FOTO)

18.11.2022

15:06

1

Mihailo je objavio dokaz da je pisao Beli Hadid

Vojaž odlepio za manekenkom: Ljubavi, dođi u Dubai (FOTO)
Mihajlo Veruović Vojaž - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages


Mihailo Veruović, poznatiji kao Vojaž, objavio je na svom Instagram profilu skrinšot prepiske sa planetarno popularnom manekenkom Belom Hadid.

Vlasnik hitova Pleši, Tango i London trenutno se nalazi u Dubaiju odakle rado izveštava svoje pratioce o hotelu u kome je odseo i šopingu koji je obavio, ali je sada otišao korak dalje.

Profimedia
Bela Hadid

 

Popularni treper je sa svojim sledbenicima podelio zanimljiv Instagram stori, na kome se zanosnoj manekenki palestinskog porekla obraća sa "habibi" i zove je u Dubai.

- Habibi, come to Dubai - napisao je Vojaž lepotici, koju na ovoj društvenoj mreži prati više od 50 miliona pratilaca. 

Podsetimo, tokom vikenda je u Švajcarskoj održan Balkan Festival u okviru koga su nastupale naše velike muzičke zvezde - Svetlana Ceca Ražnatović, Aleksandra Prijović, Darko Lazić, Stefan Đurić Rasta, a među kojima je bio i Mihajlo Veruović Vojaž. Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je koncert otkazan zbog dojave o bombi, a za to vreme su pevači bili u sobama.

 

Instagram printscreen/Voyage.mp3
Vojaževa objava

 

Takođe, pre nekoliko meseci u javnosti je osvanula vest da je muzičar u vezi sa Đinom Džinović, ćerkom pevača Harisa Džinovića, što su kasnije oboje demantovali, a Vojaževa publika jedva čeka da konačno obelodani da ponovo ima devojku.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike