Aco Pejović se razbio od para! Najviše je zaradio u 2022. na estradi, ovo je cifra o kojoj mnogi sanjaju

02.01.2023

21:18

4

Vredno je radio, nastupao, imao raspordate koncerte i turneje, pa se dobro I opario...

Aco Pejović se razbio od para! Najviše je zaradio u 2022. na estradi, ovo je cifra o kojoj mnogi sanjaju
Aco Pejović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Aco Pejovič bi slobodno mogao da kaže da je 2022. godina bila njegova, kada je posao u pitanju. On je neprestano nastupao, imao rasprodate turneje u regionu, a i šire, a pored toga održao je tri koncerta na Tašmajdanu.

Imao je sigurno jedan od najvećih, ako ne i najveći hit prošle godine, pesmu "Ponoć", ali su i njegove starije pesme doživele novi procvat.

ATAImages/Antonio Ahel
Aco Pejović

Sve to je rezultiralo time da neprestano radi, pa samim tim i da zaradi. Kako se navodi, osim što je uzeo 80.000 evra za doček Nove godine, o čemu je 24sedam već pisao, domaći mediji tvrde da je pevač po nastupu uzimao 12.000 evra, a to je bila minimalna cena.

Nije teško izračunati da je Pejović zbog nastupa i koncerata, koje je održavao svada dva, tri dana, tokom 2022. godine zaradio oko 2.000.000 evra.

Ova cifra ga zasluženo čini jednim od najplaćenijih pevača sa naših prostora u proteklih godinu dana.

Instagram printscreen/aco_pejovic
Aco Pejović

Iako je na karijernom i poslovnom planu briljirao, Aco Pejović nedavno je rekao da je doživeo i veliki privatni gubitak.

- Po ko zna koji put shvatio sam da je život rolerkoster emocija i događaja. U privatnom životu doživeo sam lični gubitak, koji sam veoma teško podneo, ali i veoma srećne momente poput diplomiranje moje srednje ćerke Marije na Medicinskom fakultetu. Učinila me je najponosnijim ocem na svetu. S druge strane, kada govorimo o mojoj karijeri, bila je godina u kojoj sam se na profesionalnom planu ostvario ogroman uspeh – tri Tašmajdana, dva Spensa, veliki solistički koncerti širom regiona… Malo je reći da sam, kada je reč o mom poslu, prezadovoljan - ispričao je Pejović, piše Nova.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike