Šakira oduševila javnost! Bolesnom ocu pomagala u oporavku, pa mu ljubila stopala: Svima je jasno koliko ga voliš, kraljice! (VIDEO)

01.11.2022

20:02

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica se svim silama trudi da se njen otac oporavi

Šakira oduševila javnost! Bolesnom ocu pomagala u oporavku, pa mu ljubila stopala: Svima je jasno koliko ga voliš, kraljice! (VIDEO)
Šakira - Copyright Profimedia

Za pevačicuŠakiru ovo je bolan period u životu. Naime, posle razvoda od fudbalera Žerara Pikea, pevačica se suočila sa novim izazovom - bolesti oca. Njen otac je sredinom leta bio hospitalizovan zbog pada koji je uticao na njegove motoričke sposobnosti. Kako je pisala "Hola", posle puštanja iz bolnice, on je ponovo primljen sredinom oktobra.

Pevačica je danas na Instagramu podelila emotivan video iz bolnice, na kom vežba sa njim. Podizala mu je noge i pomagala mu da ih očvrsne, a u jednom trenutku ih je i poljubila, što je naišlo na čuđenje ali i oduševljenje kod pratilaca.

"Volimo te kraljice", "Svima je jasno koliko ga voliš", "Ljubav između oca i ćerke je nemerljiva", pisali su Šakiri u komentarima na Instagramu, dok je ona bila presećna što je kod tate videla napredak.

- Naučio si nas da posle svakog pada ustanemo. Mi znamo da ćeš ti ponovo ustati. Volimo te - napisala je Šakira.

Podsećanja radi, Šakira je u nekoliko navrata objavljivala snimke i fotografije na kojima vežba sa svojim ocem da ponovo čita, a ranije je izjavila i da neće mnogo o njegovoj bolesti govoriiti u javnosti.

- Detalji zdravstvenog stanja mog oca su privatne prirode. U ime porodice zamolila bih medije da sačekaju naše saopštenje pre nego što objave informacije o bolesti mog oca - izjavila je Šakira.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike