Brena uložila 50 miliona u nekretnine! Progovorila o prodaji „Granda“ i prelasku „Zvezda Granda“ na Pink

31.12.2022

14:47

0

Pevačica kaže da se gradi veliki kompleksa od 50 hiljada kvadrata na Zlatiboru, a nova kuća u Majamiju će biti završena do proleća 2023. godine

Brena uložila 50 miliona u nekretnine! Progovorila o prodaji „Granda“ i prelasku „Zvezda Granda“ na Pink
Lepa Brena - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Lepa Brena je na javnoj sceni pune četiri decenije, a njena popularnost ne jenjava. Pevačica je pred kraj ove godine sumirala utiske i otkrila kakva očekivanja ima od naredne. Osim toga, govorila je i o porodici, ulozi bake, ali i borbi sa zdravljem.

Otkrila je sve o višemilionskom projektu, novom porodičnom biznisu koji je na društvenim mrežama izazvao pravi bum, ali i kako gleda na prelazak „Zvezda Granda“ na TV Pink.

- Ako čovek sumira 41 godinu rada u šoubiznisu, na prostorima gde je oduvek bila nestabilna političko-ekonomska situacija i gde kad krećete biznis i pravite neke procene, čovek često napravi grešku. Međutim, pošto ne postoji zvezda vodilja koja će vam reći šta da ne uradite, a i postoji stara životna izreka koja glasi „kad bi čovek znao gde će pasti, on bi stao“. Svaki pad, svaka greška koju sam napravila bila je veoma bolna, ali i poučna jer me je život naterao da budem pažljivija u procenama. Što sam starija imam manje grešaka jer sam se naučila na sopstvenim greškama. Suma sumarum, kada okrenem ceo film posle toliko godina, shvatim da sam uradila mnogo više dobrih stvari nego što sam grešila i nove izazove koje imam u poslu, su izazovi puni strasti i puni entuzijazma jer svaki novi poslovni poduhvat i koncept je za mene nešto što je dobar izazov i za svaki taj izazov sam uvek spremna i srećna što radim jer je to najvažnije u mom životu, i nadam se da se to vidi.

Printscreen „Amidži šou"
Lepa Brena

 

Pevačica je otkrila i kako funkcioniše sa Filipom i njegovom suprugom Aleksandrom Prijović.

- Filip i Aleksandra su potpuno normalni, porodični, familijarni. Aleksandra ima široku, veliku i brojnu familiju. Mi se viđamo na velikim proslavama, na nekoj kafici. Ako pogledamo koliko svi radimo tokom cele godine, ovog leta smo bili zajedno na jahti nekoliko dana jer je ona radila u Crnoj Gori, a isto tako i ja i viđamo se kad idemo na neka zajednička putovanja, a i kad dođemo da vidimo malog Aleksandra. To je jedno aktivno igranje sa njim, jer on nije dečak koji će se igrati sa igračkama već je interaktivan, voli lopte, jurke, žmurke, zabavno je se igrati sa njim, a potrebna je i dobra fizička forma za to.

Brena i njen suprug Boba su pokrenuli porodični biznis - liniju ženskih čarapa, na šta je pevačica i te kako ponosna. 

- Najveći uspeh u čitavoj toj priči je nagovoriti Bobu da pored svih njegovih poslova gde se bavi građevinom i organizacijom ostalih stvari, a i Filipa koji se bavi filmskom produkcijom i produciranjem oko Aleksandre, da se Boba involvira u čitav taj posao organizuje. Srećna sam što konačno mogu ženama da predstavim jednu jedinstvenu liniju čarapa, a isto tako smo napravili čarape od broja pet do broja devet koje se zovu „Elegance“ linija, linija do broja pet je „Celebrity line“ i one su zaista fantastične i nežne. Gledali ste celu moju priču sa ananasom za koju nisam mislila da će biti toliko viralna i da će se toliko pričati. Samo sam htela da isprobam njihovu jačinu i pokažem koliko su jake i izdržljive. Boba je dao ideju za taj ananas, a ja sam se plašila šta će ispasti iz svega toga, i moram reći da sam i sama bila iznenađena koliko ne mogu da se oštete. Na našem području su žene koje su krupnije, snažne i jake sa viškom kilograma i želela sam da se ova diskrminacija oko godina i kilograma razbije i da pomognem damama sa preko šezdeset kilograma da imaju da kupe čarape. Ponosna sam na čarape od sedamdeset dena „Celebrity line“ jer sam ih nosila godinu dana. Nažalost, serija crnih njihovih čarapa se brzo rasprodala, već za prvih mesec dana, tako da su ostale samo bež boje. Ja ih nosim na koncertima jer u njima ne otiču noge, ne bole noge, ne vide se vene i kapilari, a celulit više ne postoji. Malo podignu gu*u i utegnu stomak, a ne seku vas oko struka.

ATAImages/ A.A.
Boba Živojinović i Lepa Brena

S obzirom na to da se pisalo da je u biznis sa nekretninama uložila 50 miliona evra, kao i da planirate investicije u Majamiju, Brena otkriva svoju stranu priče. 

- Pripreme oko velikog kompleksa od 50 hiljada kvadrata na Zlatiboru, papirologija je uveliko u toku, a mi čekamo da se ti papiri srede i da počnemo sa gradnjom. Nova kuća u Majamiju se takođe gradi i očekujemo da će biti gotova na proleće 2023. godine.

Saša Popović i Lepa Brena su 2019. godine prodali Grand, a pevačica je otkrila da je u nekom trenutku zažalila zbog te odluke i kako gleda na to što se „Zvezda Granda“ sada emituju na TV Pink. 

- Što se tiče povratka na televiziju Pink, to su stvari koje su vezane za dobre poslovne pobede i dobre poslovne rezultate. Mi smo i počeli na Pinku, tako da ne vidim nikakav problem zašto Grand ne bi mogao da bude na Pinku ili na bilo kojoj drugoj televiziji. Poslovna saradnja je dobra i svi smo srećni i zadovoljni.

24sedam/Mladen Mijatović
Lepa Brena

 

Pevačica je imala zdravstvene probleme zbog ustanovljene trombofilije zbog čega je i bila u bolnici, a kako bi bolest držala pod kontrolom morala je da promeni način života.  

- Imala sam dva puta trombofiliju i to na nekim neverovatnim mestima. U konsultaciji sa lekarima koji me vode, promenila sam način života i neke stvari koje su me savetovali. Nikad ne smete da radite i toliko trošite svoj organizam do iznemoglosti kao što sam ja nekada radila. Ne smem da jedem ništa previše zeleno, od brokolija, pa nadalje. Ne podnosim velike vrućine i pijem više vode nego što bi trebalo. Neko nosi pljosku sa alkoholom, a ja flašicu sa vodom sa mojim vitaminima koji su me imunološki i energetski povratili.

Za sam kraj intervjua Brena je otkrila i šta smatrqa svojim najvećim dostignućem u 2022. godini.

- Ovu godinu ću zapamtiti kao godinu gde sam zaista bila presrećna jer sam postala aktivna na koncertima, gde sam se vratila samoj sebi, vratila sam se Lepoj Breni i pamtiću je po ostvarenju moje velike želje iz 1987. godine gde sam omogućila ženama da imaju jedinstvenu čarapu, to je pravo čudo za ceo svet. Nadam se da ćemo u skorijem periodu imati artikle koji su isto vezani za naš lepši, ženski pol. To će biti pored „Celebrity“ i „Elegance“ linije biti „Midnight colection“ ili takozvane se*si čarape za naše dame. Za naše dame imamo i termal i hulahop čarape koje su nam prekopotrebne za zimske periode - rekla je Brena za Pink.rs.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike