Ovako Brena provodi vreme u Majamiju! Pevačica pijucka koktele, jede gambore, škampe, a tek da vidite u kakvoj vili spava (FOTO)

28.10.2022

07:59

0

Nekretnina koju poseduje se nalazi na izuzetno atraktivnoj lokaciji i prostire se na oko 400 kvadrata

Ovako Brena provodi vreme u Majamiju! Pevačica pijucka koktele, jede gambore, škampe, a tek da vidite u kakvoj vili spava (FOTO)
Lepa Brena - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Lepa Brena u Americi, sudeću po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, uživa za sve pare. Najnovijom objavom je mnoge oduševila pošto je pokazala kako se opušta uz piće i morske plodove.

- Hedonista života, stvaranja i ljubavi prema svemu i svakome - poručila je pevačica koja u Majamiju, inače, ima i vilu i to na izuzetno atraktivnoj lokaciji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Kao jedna od najuspešnijih, koja je kako je vreme odmicalo svakako ulagala i u nekretnine, „preko bare" ima kuću kao iz snova koja se prostire na oko 400 kvadrata. Ima veliko dvorište, bazen, a kako prenosi „Stil.kurir", navodno se procenjuje na više od milion dolara. Pevačica s porodicom tamo često boravi, pa često „osveži" i Instagram novim detaljima ovog životnog prostora smeštenog tik uz obalu.

U goste su im dolazili mnogi - od Marka Jarića, preko Harisa Džinovića... Dok u komšiluku imaju Ivanu Berendiku, bivšu članicu sastava „Models" i njenog supruga Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača kompanije „Gugl".

Ovaj dom Živojinovića je toliko lep da se, inače, pričalo kako su Viktorija i Dejvid Bekam „bacili oko" na vilu, želeići da je kupe. Prema tadašnjim daljim navodima, pevačica je to bila odbila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike