Sofija i Luka Jović proslavili rođendan sinu: Bajka u prirodi za malog Alekseja (FOTO)

10.09.2022

11:35

1

Autor: Marija Mitić

Sve je bilo u znaku plišanog mede

Sofija i Luka Jović proslavili rođendan sinu: Bajka u prirodi za malog Alekseja (FOTO)
Sofija Milošević, Luka Jović - Copyright Printscreen Instagram/lukajovic

Popularni par, Sofija Milošević i Luka Jović proslavili su drugi rođendan njihovog zajedničkog sina prvenca, Alekseja.

Njegov divan dan ponosni roditelji su upriličili u Italiji, u prirodi, a detalje i lepe momente u vidu fotografija, Sofija je podelila na Instagramu.

Dekoracija je bila u znaku plišanog mede, u plavoj i braon boji, a rođendanska torta je pratila tematiku. Kako je manekenka napisala, ove godine su za dekoraciju bili zaduženi ona i Luka, i može se reći da su bili na visini zadatka.

- Kada su mama i tata rođendanski dekorateri - napisala je ona.

Na fotografijama koje je supruga fudbalera objavila se dalje može videti plava torta na tri sprata, ukrašena medvedićima, mnoštvo kolača, sokova i balona, a dodatno je sve bilo ukrašeno i fudbalskim loptama.

Mali Aleksej i njegov brat očarali su pratioce, pa su se tako ispod ove Sofijine objave nizali komplimenti ali i rođendanske čestitke.

Podsećanja radi, na dan kada je rođen mali Aleksej, 8. septembra, Sofija je napisala dirljivu poruku takođe na pomenutoj društvenoj mreži.

- Ne postoje reči kojima bih mogla da opišem koliko te volim. Okrenuo si moj svet naglavačke i stavio me na rolerkoster emocija za koje nisam mogla ni da zamislim da postoje. Blagoslov je gledati te kako rasteš, svaku malu promenu i svaku sitnicu koju naučiš svakog dana, to ispunjava moje srce na najlepši način - počela je, pa dodala:

Instagram screenshot / sofijamilo
Sofija sa sinom Aleksejem

 

- Topim se kad mi se smešiš i nikad nisam mogla da razumem pravu magiju dece dok nisam dobila tebe. Tvoj brat i ti ste moje najveće blago. Srećan drugi rođendan dečače! Volim te beskrajno. Tvoja mama - poručila je tada Sofija, uz niz fotografija, pa pobrala sve simpatije publike.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike