Luka Jović proslavio 25. rođendan! Sofija Milošević priredila žurku iznenađenja: Pao i sočan poljubac (FOTO)

23.12.2022

12:30

0

Posebnu pažnju privukle su maske sa likom napadača Fiorentine, koje su prisutni gosti nosili

Luka Jović proslavio 25. rođendan! Sofija Milošević priredila žurku iznenađenja: Pao i sočan poljubac (FOTO)
Proslava rođendana Luke Jovića - Copyright Instagram printscreen/sofijamilo

Fudbalski reprezentativac Srbije Luka Jović danas proslavlja 25. rođendan, a njegova supruga, manekenka Sofija Milošević, tom prilikom mu je priredila zabavu iznenađenja kojoj su prisustvovali njegovi najbliži prijatelji i porodica.

Slavlje koje je upriličeno, ispraćeno je rođendanskom tortom sa brojem 25, dok je za dobru atmosferu bila zadužena pevačica Rada Manojlović. Luka je, sudeći po snimcima na društvenim mrežama, bio presrećan, a njegova lepša polovina nije skidala osmeh sa lica.

Instagram printscreen/sofijamilo
Luka Jović, Sofija Milošević

Napadač Fiorentine se na zabavi pojavio ležerno obučen, dok je Sofija zablistala u haljini zlatne boje, koja je posebno istakla vitku figuru mame dva dečaka, Alekseja i Teodora. Slavljenik je duvao svećice, a zatim je usledio i sočan poljubac zaljubljenog para, koji se verio u avgustu 2020. godine u Italiji. Ono što je posebno privuklo pažnju, jesu autentične maske sa Jovićevim likom, koje su gosti intimne proslave nosili.

Podsetimo, Sofija Milošević i Luka Jović upoznali su se preko prijatelja i zajedno su od 2019. godine, a prvog sina Alekseja dobili su u septembru 2020, dok je manekenka drugo dete na svet donela pre par meseci. Već neko vreme planiraju i svadbu, ali prema rečima Beograđanke, pandemija koronavirusa im je u više navrata ometala planove za venčanje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike