Novo oglašavanje Miše Grofa: Nikolini niko ništa ne brani, može da dođe kad god poželi!

25.07.2022

14:49

0

Autor: Marija Mitić

Viktor Ristović reagovao nakon objave Pišekove na Instagramu

Novo oglašavanje Miše Grofa: Nikolini niko ništa ne brani, može da dođe kad god poželi!
Miša Grof i Nikolina Pišek - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Vidoju Ristoviću danas je bi bio rođendan, zbog čega je porodica posetila njegov grob u Beogradu. Njegov otac Miša Grof oglasio se za medije nakon brojnih spekulacija koje su se pojavile u javnosti.

On je istakao da se nije čuo ni video sa svojom snajom, Nikolinom Pišek po dolasku u Beograd.

– Ne znam što Nikolina naglašava po društvenim mrežama da niko ne može da joj otme uspomene sa mojim sinom, pa niko to ne bi ni pokušavao! To što su oni imali, sve lepe trenutke i treba da pamti. Ja sam danas izašao na groblje, na taj način smo obeležili njegov rođendan. Ranije smo uvek pompezno slavili, uvek smo bili na okupu, a ove godine nažalost na groblju - počeo je Miša i dodao:

ATAImages/ Antonio Ahel
Miša Grof

- Tek sam se vratio iz Zagreba, sređivao sam nešto sa advokatima oko svoje firme, a koliko znam Nikolina je u Beogradu. Nismo se čuli, pa ne znam da li će da dolazi na groblje, ali sa nama se nije pojavila. Možda dođe odvojeno, ko zna. Možda i ne. Ne znam šta je umislila, pa ispada da ja njoj nešto non-stop branim. Ima ovde u Beogradu dva stana, ima svoj prostor, može da dođe kad god poželi. Niko joj ništa ne brani i što se mene tiče sa svojim životom neka radi šta joj je volja - rekao je on za Republiku.

Podsetimo, Nikolina je danas na Instagramu podelila zajedničke fotografije sa pokojnim suprugom, gde je između ostalog napisala da joj niko ne može "zabraniti uspomene".

 

 

– Ovako je to izgledalo na današnji dan. 25.7. kroz godine. Niz srećnih uspomena. Svaka je dragocena. Njih nam niko ne može zabraniti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike