Pišekova ima novi poslovni angažman, a evo kako joj je prošao prvi radni dan: Urednik me je odmah strogo pozvao na razgovor!

06.09.2022

19:43

0

Autor: Marija Mitić

Nikolinu ćemo uskoro imati prilke da gledamo na UNA televiziji

Pišekova ima novi poslovni angažman, a evo kako joj je prošao prvi radni dan: Urednik me je odmah strogo pozvao na razgovor!
Nikolina Pišek - Copyright UNATv

Posle velikog životnog udarca, smrti supruga Vidoja Ristovića, Nikolina Pišek našla je novi posao. Naime, ona počinje da vodi novu emisiju koja će se bazirati na zanimljive, intrigantne i životne teme na UNA televiziji.

Voditeljki je danas bio prvi radni dan, a na svom Instagram profilu podelila je sa pratiocima kako je on protekao.

 

 

 - Prvi dan na poslu... Prošao je tako da nisam poslala bitan mejl, pa me je urednik strogim glasom pozvao na razgovor. Uglavnom, sastanak sa kolegama je odrađen prvoklasno, u blizini predivnog Državnog Arhiva. Scenografija je bila vrhunska, voljni moment na nivou, moral visok. Veselim se, budite dobri i blagi prema meni, gledamo se uskoro - napisala je voditeljka koja je na fotografijama zablistala u haljini cvetnog dezena i visokim potpeticama.

Kako je ovo prvi veliki korak nakon što je doživela veliki gubitak, jasno je da je Nikolina bolje te da je spremna za nove poduhvate i vedrije etape u životu.

Podsećanja radi, kada je u medije dospela informacija o njenom novom agažmanu, Pišekova je objasnila o kakvoj emisiji je reč.

UNATv
Nikolina Pišek

 

 

- Vreme je za novo poglavlje, nove teme i priče, a ova emisija je odraz mog ugla gledanja na život. Veliki sam esteta u duši, lepota u kojoj živimo i lepota življenja je nešto što mene najviše određuje i što ću pokušati da kroz emisiju prenesem na gledaoce. I pored brojnih dešavanja oko nas, mislim da je važno da iz medija čujemo i optimistične poruke - rekla je tada Nikolina koju smo do sada imali prilke da gledamo na televizijama Pink, B92, Prva i Hepi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike