Ovako se princeza Dajana uverila da je muž vara! Bivši član obezbeđenja razvezao jezik: Odmah „skočila" u obračun s Kamilom!

02.08.2022

14:44

0

Prema njegovim rečima, ona se uopšte nije ustručavala da kaže šta tačno misli i oseća

Ovako se princeza Dajana uverila da je muž vara! Bivši član obezbeđenja razvezao jezik: Odmah „skočila" u obračun s Kamilom!
profimedia-0346245887 - Copyright Profimedia

Čim je „sabrala dva i dva", pa shvatila da je njenom braku došao kraj, Dajana je svojevremeno sasula Kamili Parker Bouls tačno 12 reči u lice - tvrdi Ken Vorf koji je nekada bio zadužen za princezinu dobrobit. Par se, naime, s jedne zabave iskrao i Dajana nije mogla da ih nađe.

Odmah mu se požalila, a onda se i „obračunala" s tadašnjom ljubavnicom, a današnjom suprugom. Čitav slučaj je prethodio čuvenoj rečinici: „Pa, nas je u tom braku bilo troje, pa je bilo i suđeno da se sve završi kako se završilo", iz intervjua koji je tada pogledao skoro čitav svet.

- Dajana nije imala nikog svog na toj zabavi. Mnogi su se i iznenadili kada su je videli tu - prisećao se Ken Vorf detalja s izvesne proslave koju je organizovala Kamilina sestra, za „ITV's Lorraine".

Ken Vorf Profimedia
 

- Kroz sat vremena sam čuo da me neko zove, a bio sam u kuhinji. Izašao sam i video Dajanu. Rekla mi je: „Moraš da pođeš sa mnom, ne mogu da nađem muža, a ni Kamilu". Nisam mogao da je odbijem, posebno jer je bila u potpunom rastrojstvu. Ubrzo, naišli smo na njih. Sedeli su na sofi u podrumu i razgovarali - objasnio je, pa dodao da je Dajani sve odmah bilo jasno, ali i Čarlsu.

- Kamila je nešto kazala, ne znam zašto, „imaš dva prelepa dečaka", tako nešto. Ali ovo dvoje su svakako znali šta je sledeće. Princeza joj je tada rekla: „Molim te, ne tretiraj me kao idiota, tačno znam šta se dešava".

Kao što je i poznato, kraljevski par se rastao 1992, pa i zvanično razveo 1996. Kamila i Čarls su se venčali 2005. godine.

Kamila Parker Bouls Profimedia
 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike