Kim Kardašijan zgrožena jer je Kanje pokazivao njene intimne snimke: Spremna da sprovede istragu

27.11.2022

11:40

1

Rijaliti zvezda želi od reperovih saradnika da sazna sve detalje

Kim Kardašijan zgrožena jer je Kanje pokazivao njene intimne snimke: Spremna da sprovede istragu
Kim Kardašijan - Copyright Profimedia

Posle saznanja da je Kanje Vest svojim bivšim zaposlenima pokazivao intimne snimke nekadašnje partnerke Kim Kardašijan, rijaliti zvezda je ostala zgrožena, tvrdi insajder „US Weeklyja”.

Zbog antisemitskih stavova, izgubio je brojne saradnike, a ovaj potez je Kanjea ponovo stavio u nezavidnu poziciju. Njegovo ponašanje su korisnici društvenih mreža okarakterisali kao sraman, a Kim je u fazi istraživanja i traži potvrdu od YE-ovih saradnika, kaže izvor za strane medije.

- Kim je zgrožena. Oseća se užasno i povređeno - rekao je izvor časopisu, nakon što su bivši zaposleni Adidasa otkrili kako je reper osoblju pokazivao eksplicitne fotografije svoje bivše supruge.

Profimedia
Kanje Vest i Kim Kardašijan

Američki magazin „Rolling Stone” je objavio članak sa izjavom, jednog od radnika Kanjeovog kreativnog tima, kada mu je reper pokazao eksplicitnu fotografiju Kim Kardašijan tokom razgovora za posao 2018. godine.

- Moja supruga mi je ovo upravo poslala - navodno mu je rekao kontroverzni muzičar, dok je otvarao „prilično eksplicitnu i privatnu” fotografiju Kim Kardašijan na svom mobilnom telefonu.

Na snimku Vest drži svoj mobilni vodoravno ispred poslovnih ljudi, kojima je vidno neprijatno, dok se vrti video. „Je l' ovo porno film?” upitao je jedan od njih, na šta je Vest odgovorio:

Profimedia
Kanje Vest

 

- Da. Isuse Hriste - zgrozio se jedan od muškaraca, čije je lice bilo zamagljeno.

Ovo se nije dogodilo samo jednom, već više puta, a svi ovi incidenti detaljno su opisani u otvorenom pismu pod naslovom „Istina o Jeziju: Poziv na akciju vođstvu Adidasa”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike