Deca poznatih u „Zvezdama Granda"! Ovako ih Saša Popović tretira: Nema ništa „preko veze"!

19.11.2022

09:20

1

Od roditelja svakako jesu nasledili talenat, ali svakako ima i onih koji nisu uspeli da „doguraju" do finala

Deca poznatih u „Zvezdama Granda"! Ovako ih Saša Popović tretira: Nema ništa „preko veze"!
Sandra Rešić, Džidža Stojković i Jelena Vučković - Copyright 24sedam/Pexels/Antonio Ahel/ATA Images

Čuveni talent-šou „Zvezde Granda" iznedrio je brojne pevačice i pevače, a među njima i te kako ima i dece poznatih - čak i onih koje znate iz sastava žitija. Od Jelene Vučković, nasledince Goce Božinovske, preko ćerke Dragana Stojkovića Bosanca, Džidže, pa Marka Gacića, sina „Grandovog" harmonikaša Mikice, mnoge ste bili u prilici da gledate na ovoj sceni.

Međutim, nisu svi poznati klinci „dotakli same zvezde", kako Saša Popović sve takmičare gleda istim očima.

Pravi primer za to je Sandra Rešić, ćerka sada pokojnog Nina Rešića. Ona se u „Zvezdama Granda" takmičila čak četiri sezone i nije odustajala dok nije ušla u finale, prenose domaći mediji. U periodu koji je provela tamo, izvodila je i tatine pesme.

Sandra Rešić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Kroz „Grandovo" veliko takmičenje prošla je i Aleksandra Džidža Stojković. Njen otac Bosanac je već godinama ovde član žirija, ali njoj to nije posebno pomoglo da se domogne finala. Nastupi su joj svakako bili zapaženi.

Džidža, M.M./ATAImages
 

Ćerka Goce Božinovske i čuvenog kompozitora Radeta Vučkovića, Jelena Vučković, okušala je sreću u najpopularnijem muzičkom takmičenju, nastavlja „Kurir". Ušla je u finale, ali popularnost svoje majke nije dostigla i sada je gotovo uopšte nema u javnosti. Njen otac je napisao neke od najvećih narodnjačkih hitova, ali ona nije među pevačima koji su ih otpevali.

Među prvima od dece poznatih, inače, u šou je došao Joca Stefanović, sin hitmejkera Slavka Stefanovića Slavkonija. On i dan-danas radi uglavnom na privatnim zabavama, angažovan je u studiju, a tokom korone je radio kao tonac na „Grandovoj" televiziji.

Joca Stefanović, Printscreen: Instagram/j.spot89
 

Kroz „Zvezde Granda" su prošli i Marko Gacić, sin harmonikaša Mikice Gacića, takmičila se i ćerka Dragana Krstića Crnog, ali nije daleko dogurala. Sreću su okušali i sin Nele Bijanić Oliver Miljanović, kao i ćerka pokojne Vere Nešić, Emilija, koja se takmičila u dve sezone, ali nije postigla uspeh. Sin Biljane Jeftić i Ace Ilića, Ivan, takođe je ovde rešio da pokaže šta zna, a roditelji su ga u tome i te kako podržali.

Ipak, imaju jedan uslov - da najpre završi fakultet, pa tek onda da zakorači na scenu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike