Stižu rode! Bojana Rodić potvrdila trudnoću! Oglasila se Goca Božinovska

21.08.2022

16:42

0

Autor: Marija Mitić

Mirko Šijan i njegova izabranica će posle sina Zorana dobiti još jedno dete

Stižu rode! Bojana Rodić potvrdila trudnoću! Oglasila se Goca Božinovska
Goca Božinovska i Bojana Šijan - Copyright Instagram printscreen/goca_bozinovska_official

Porodica Rodić, ali i porodica Božinovski-Šijan, sada imaju razlog za veliko slavlje jer će njihova mnogobrojna porodica postati bogatija za još jednog člana

Naime, Bojana Rodić, nevenčana supruga Mirka Šijana je u blagoslovenom stanju! Oni će postati roditelji po drugi put i dok su sestre Rodić oduševljene najlepšom vešću, evo šta kaže Goca Božinovska koja je već godinu dana najposvećenija baka prvom unuku Zoranu kojem ispunjava sve želje i prohteve.

Instagram printscreen
 

- Nas dvoje smo najbolji drugari, po ceo dan me samo zove baba, baba... i ja letim odmah oko njega. Sada nam je i Bojana ponovo trudna, neka uživa u trudnoći. Mirko i ja smo sve preuzeli na sebe, na njoj je samo neka se odmara i uživa, kad će ako ne sada kada je u blagoslovenom stanju. I Bojanini priskaču kad god treba, tako da pored nas baba i dede bebisiterke mogu u penziju - rekla je za Story popularna pevačica.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Podsećanja radi, Bojana i Mirko u avgustu 2021. godine postali su ponosni roditelji svog prvenca Zorana koji je ime dobio po dedi, Mirkovom pokojnom ocu Zoranu Šijanu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike