Goca Božinovska posle drame u Surčinu: Nisam mogla da spavam od bolova, neke koščice su mi se razmakle!

26.12.2022

14:10

1

Pevačica je još pre odlaska na letnji odmor pala i povredila ruku, ali misleći da je sve u redu - nije otišla kod lekara

Goca Božinovska posle drame u Surčinu: Nisam mogla da spavam od bolova, neke koščice su mi se razmakle!
Goca Božinovska - Copyright ATAImages/M. M.

Brojni fanovi su se zabrinuli pošto su na Instagramu Jelene Vučković videli njenu majku, pevačicu Gocu Božinovsku, sa rukom u gipsu. U razgovoru s jednim domaćim medijima, Goca je objasnila kako je do toga došlo, pošto je već čitava drama iz Surčina prošla.

- Ove godine sam se okliznula i pala ispred jednog kozmetičkog salona. Od tog trenutka počeo je da me boli prst, ali sam otišla na more. Međutim, tamo mi je verovatno prijala morska voda, pa nisam toliko osećala bol. Kad sam se vratila bila sam u frci oko svadbe i nisam otišla kod lekara - počela je svoju priču Božinovska, prenose domaći mediji pisanje „Republike", a ona je nastavila:

- Zadnjih dana, kako je zima, hladno je, ja nemam mnogo obaveza, uveče kad krenem na spavanje osećam ogromnu bol. Nisam mogla da zaspim od bolova. Uradila sam sve moguće analize, međutim, sve je u redu, sve dok mi nisu pronašli da su se razmakle sitne koščice, koje, srećom, ne drže šaku - istakla je ona.

Ona je zatim naglasila kako je ćerka Jelena insistirala na odlasku kod lekara.

- Rekla mi je: „Nećeš ići kući, ovog momenta te vodim kod lekara". Kad ono shvatimo da su te koščice problem - kazala je pevačica, koja za naredni period nije planirala nikakve nastupe.

- Moram da mirujem 15 dana, nisam svakako planirala da nastupam za Novu godinu. Ove godine sam rešila malo da odmoram - zaključial je ona za pomenute medije.

Goca Božinovska, Instagram screenshot / jelenavuckovic1
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike