Luna Đogani o bolnom gubitku bebe i planovima za novu trudnoću: Teški trenuci su me ojačali!

27.12.2022

18:05

0

Protekla godina za nju je bila burna, a Novu će dočekati u toplini porodičnog doma

Luna Đogani o bolnom gubitku bebe i planovima za novu trudnoću: Teški trenuci su me ojačali!
Luna Đogani - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Luna Đogani pre samo nekoliko dana objavila je novu pesmu ''Kontra'', što je pozitivno šikiralo njene fanove, ali i čitavu javnost, s obzirom da je istakla da više ne želi da se bavi pevanjem.

Influenserka i pevačica je pored porodičnih obaveza i ćerkice Mije, posvećena i svoj Jutjub kanalu, gde ona i njen izabranik Marko Miljković redovno izveštavaju o svom životu.

Protekla godina za Lunu je bila izuzetno burna. Od najlepših trenutaka, do najvećih životnih lomova. 

Printscreen RTV Pink
Luna Đogani

Nakon saznanja da je ponovo u drugom stanju, Luna je ubrzo i izgubila bebu, ali nije dozvolila da je loše okolnosti savladaju, te je stoički podnela sve.

- Prošle godine smo izašli da proslavimo Novu godinu, Mia je bila baš beba. A ove godine nećemo, bićemo malo mirniji jer nam je ova godina bila baš burna. Ova godina nam je bila baš... Prvog januara smo bili zaraženi koronom, haos, sve se ređalo, loše stvari, jedna za drugom . Zato smo ove godine odlučili da proslavimo lagano, u krugu prijatelja, neka večerica, kući, sa ćerkicom, možda i legnemo ranije, tako nam odgovara. Umorili smo se malo od 2022. godine - navela je Luna.

Đoganijeva se prisetila i velikog udarca koji je preživela kada je izgubila bebu, pa je otkrila da nije dozvolila sebi da pada psihički.

Antonio Ahel/ATAImages
Luna Đogani

- Naučili smo da se sve u životu dešava sa nekim razlogom, tako je trebalo, tako je suđeno, ne treba padati, upadati u depresije, treba pogledati oko sebe i videti šta je to dobro što već imaš, a ja hvala Bogu imam mnogo toga dobrog oko sebe i to me je održalo da kažem sebi: "Okej, idemo dalje, biće, desiće se ponovo". Ti teški trenuci su tu baš da biste ojačali za neke lepe stvari - ispričala je ona u emisiji ''Premijera Vikend Specijal''.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike