Porodica i prijatelji ne prestaju da plaču za Laćom: Nataša Bekvalac, Dara Bubamara, poznati skrivaju poglede ispod naočara (FOTO/VIDEO)

27.12.2022

11:10

1

Milan Radulović biće sahranjen na Novom groblju u Beogradu, pored majke Marine Tucaković i brata Miloša

Porodica i prijatelji ne prestaju da plaču za Laćom: Nataša Bekvalac, Dara Bubamara, poznati skrivaju poglede ispod naočara (FOTO/VIDEO)
Nataša Bekvalac, Aleksandar Futa Radulović, Dara Bubamara - Copyright 24sedam /Goran Sivački

Milan Radulović Laća će danas, 27. decembra, biti sahranjen na Novom groblju u Beogradu. Porodica i prijatelji, kao i brojne poznate ličnosti, okupile su se ispred kapele, ne bi li ga ispratili na večni počinak.

Laća će počivati kraj majke Marine Tucaković, koja je preminula protekle godine u septembru, te brata Miloša, bez kog je porodica ostala 2008. godine.

Uz oca Aleksandra Futu Radulovića danas su Laćini baka i deda, Marinina kuma, te razna imena s estrade, koja takođe ne mogu da zaustave svoje suze. Zorana Pavić, Nataša Bekvalac, Dara Bubamara... Skrivaju svoje uplakane poglede ispod velikih naočara, tik pred opelo.

 

Sahrana je zakazana za 12.30 sati.

 

 

Podsetimo, Milan Radulović preminuo je 13. decembra u Izraelu, gde je bio otišao na odmor sa namerom da napiše knjigu u kojoj bi otkrio, između ostalog, tajne sa estrade. Trebalo je da se vrati na Svetog Nikolu, međutim, sudbina je na veliku žalost imala drugi plan.

 

 

Potraga za njim je trajala nekoliko dana, da bi na kraju bilo javljeno da je pronađen mrtav u Tel Avivu. Njegovo telo dopremljeno je u Srbiju proteklog petka.

Futa nije želeo da se radi obdukcija.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike