Sahranjen Milan Radulović Laća: Govorio je da je život za žive, želeo je sina i nosio je ulogu zaštitnika porodice (FOTO/VIDEO)

27.12.2022

12:00

0

Tekstopisac počiva kraj majke Marine Tucaković i brata Miloša

Sahranjen Milan Radulović Laća: Govorio je da je život za žive, želeo je sina i nosio je ulogu zaštitnika porodice (FOTO/VIDEO)
Copyright 24sedam /ATA images

Milan Laća Radulović sahranjen je danas, 27. decembra, na Novom groblju u Beogradu. Na večni počinak ispratio ga je otac Aleksandar Futa Radulović, teška srca, uplakan.

- Laća je uvek imao pravu reč za sve, čak i kad uvredi. Bio je preinteligentan, izuzetno brižan, posvećen i pažljiv. Bio je strašno pravdoljubiv. Od majke je nasledio dobrotu, bio je zaštitnički nastrojen prema njoj. Preuzeo je na sebe ulogu zastitnika porodice. U zadnje vreme mi je cesto govorio „Život je za Žive”. Nemoguce je opisati Laću. Voleo je decu i stalno je govorio da bi želeo sina... - rečeno je u potresnom govoru na Radulovićevoj sahrani, koji je držala njegova prijateljica, koja je zatim citirala reči iz njegovog velikog hita „Adio amore".

 

 

Uz neutešnog oca, sve vreme su bili kuma njegove pokojne supruge Marine Tucaković, Laćini baka i deda, te brojni prijatelji, ostali članovi porodice, saradnici i poznate ličnosti sa estrade.

 

Radulović počiva pored majke, koja je preminula u septembru prošle godine, kao i brata Miloša, bez kog je porodica ostala 2008. godine, takođe u decembru.

Svi okupljeni plakali su gotovo bez prestanka. Pojedine pevačice poput Zorane Pavić, Dare Bubamare, Nataše Bekvalac... Skrivale su podbula lica ispod velikih naočara.

Milan Radulović Laća preminuo je 13. decembra u Izraelu.

Tamo je boravio na odmoru i trebalo je da se vrati na Svetog Nikolu, međutim, sudbina je na veliku žalost imala drugi plan. Potraga za njim je trajala nekoliko dana, da bi na kraju bilo javljeno da je pronađen mrtav u Tel Avivu.

Njegovo telo dopremljeno je u Srbiju proteklog petka. Futa nije želeo da se radi obdukcija.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike