Sahrana Milana Laće Radulovića: Kapela puna cveća i tužnih poruka, poznati se okupljaju da isprate tekstopisca na večni počinak (FOTO/VIDEO)

27.12.2022

10:05

0

Opelo počinje u 12, a na večni počinak će biti ispraćen u 12.30 sati

Sahrana Milana Laće Radulovića: Kapela puna cveća i tužnih poruka, poznati se okupljaju da isprate tekstopisca na večni počinak (FOTO/VIDEO)
Milan Radulović Laća - Copyright 24sedam/ATA Images

Sin pokojne Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića, Milan Radulović Laća, biće sahranjen danas 27. decembra na Novom groblju u Beogradu. Opelo počinje u podne, a Laća će na večni počinak biti ispraćen pola sata kasnije.

Počivaće pored majke i brata Miloša, bez kog je porodica ostala pre 14 godina, 1. decembra. Ožalošćeni otac oprostio se od naslednika u čitulji, rečima: „Voli te tvoj tata". Potresne poruke članova porodice svuda su na vencima u kapeli Novog groblja. Središnje mesto zauzima ona koju su pokojnom unuku posvetili baka i deda, Mimica i Milan Radulović.

Porodica, kao i poznate ličnosti, polako se okupljaju da Laću.

Među prvima, došli su Danijel Pavlović, Mister Iks, Endži Marvić, Mira Škorić, Marko Nastić, Katarina Rebrača, Zorana Pavić, Ana Bekuta, Dara Bubamara, Nataša Bekvalac i mnogi drugi. Otac Futa stigao je oko pola 12. Okupljeni mu sve vreme prilaze u kapeli i izjavljuju mu saučešće, kao i baki i dedi, koji su zajedno došli da isprate unuka na večni počinak.

Podsetimo, Milan Radulović preminuo je 13. decembra u Izraelu, gde je bio otišao na odmor sa namerom da napiše knjigu u kojoj bi otkrio, između ostalog, tajne sa estrade. Trebalo je da se vrati na Svetog Nikolu, međutim, sudbina je na veliku žalost imala drugi plan.

Potraga za njim je trajala nekoliko dana, da bi na kraju bilo javljeno da je pronađen mrtav u Tel Avivu. Njegovo telo dopremljeno je u Srbiju proteklog petka.

Futa nije želeo da se radi obdukcija.

Milan Radulović Laća, 24sedam
 

Talenat za pisanje je i te kako bio nasledio, pa je i sam baš kao i njegova majka sarađivao s raznim imenima sa scene. Smrt brata nikada nije preboleo, a onda i majčinu, koja je preminula u septembru prošle godine.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike