Drama oko dueta i dalje traje! Rada Manojlović tvrdi jedno, a njen brat potpuno drugo: Ja se za sebe borim sam! (FOTO)

30.11.2022

09:55

0

Pevačica napominje da ima i svedoke da se ni njemu nije dopala ponuđena numera, pa da u stvari zato nije došlo do saradnje

Drama oko dueta i dalje traje! Rada Manojlović tvrdi jedno, a njen brat potpuno drugo: Ja se za sebe borim sam! (FOTO)
Rada Manojlović - Copyright ATAImages/A. A.

Pošto se pročulo kako je Nenad Manojlović rekao kako njegova sestra Rada u stvari nije htela da snimi duet sa njim i tako mu pomogne da napreduje, pevačica se oglasila na društvenoj mreži Tviter pa istakla - da su pomenute tvrdnje apsolutna laž.

Jedino što je prava slika stvari, prema njenim rečim, je da je teško pronaći pesmu za sestru i brata, a da je interesantna. Iz tog razloga do njihove saradnje još uvek nije došlo.

Nenad Manojlović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- ...To je takva glupost, da nema dalje. Čak sam i intervju dala u kome sam rekla da se čoveku nije svidela pesma koju sam mu ponudila, jednostavno. Toliko svedoka imam za to, od samog Nenada preko saradnika, do svih poznanika i fanova kojima sam puštala pesmu (ima tome pet godina sigurno)… I da, nikad Nenad nije navaljivao, čak se i protivio tome da snimi duet sa mnom da ga ne bi prozivali da je „uspeo preko sestre". To je bila neka njegova filozofija koju nisam uspela da mu izbijem iz glave i na kraju sam poštovala. Plus mu se nije ni svidela pesma koju sam mu nudila, ali baš dugo nudila, za koju sam verovala da je brutalan hit narodnjak - pisala je Rada, pa je zatim zaključila porukom:

- Od svega je jedino istina da jeste teško naći duet za brata i sestru, koji ce tekstualno nama da priliči, a i da se pronađe publika u njoj. Za ovu je šteta jer ima sve, ali na kraju ću je snimiti sama.

Podsetimo, Nenad je nedavno za jedne domaće medije ispričao kako je on, ipak, želeo duet s Radom, te i da je u početku navaljivao, ali da je ona bila ta koja je „kočila priču" ponavljajući mu da pričeka da se pojavi prava pesma, jer ne mogu da snime baš bilo šta.

Rada Manojlović, Twitter screenshot / radamanojlovic_
 

Kasnije, prema daljim napisima, kada je on prošao u „Zvezdama Granda", Manojlovićeva je pronašla pesmu, ali se njemu ona nije bila dopala. Zatim je i sam konstatovao kako je teško napraviti pesmu za sestru i brata, a da i publici bude interesantna.

„Sam se borim!"

- Rada i ja imamo istog oca, ali mi nikada nismo živeli zajedno. Sam se borim za sebe i svoju karijeru. Generalno, ja ne smatram da je meni bila potrebna bilo kakva pomoć. Mislim da imam dovoljno talenta od Boga da mogu da prođem i sam. Desilo se da ja jesam brat Rade Manojlović, koja je već bila velika zvezda i to se dešavalo i drugima. Marija Šerifović, recimo, imala je veliki problem jer je dete poznate pevačice i svi oni su imali veliki problem da izađu iz senke svojih roditelja, braće ili nekog iz porodice ko je već napravio veliku karijeru. To može da bude i olakšavajuća i otežavajuća okolnost - zaključio je Nenad, prenosili su domaći mediji pisanje „Republike".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike