Brat Rade Manojlović o duetu sa pevačicom, ali i njenoj vezi sa Harisom Berovićem: Ništa ne može na silu

19.12.2022

22:41

0

Nenad kaže da nije imao priliku da izađe u provod sa sestrinom dečkom

Brat Rade Manojlović o duetu sa pevačicom, ali i njenoj vezi sa Harisom Berovićem: Ništa ne može na silu
Nenad Manojlović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Nenad Manojlović, brat pevačice Rade Manojlović uspešno gradi svoju muzičku karijeru, a kako kaže, neretko ostane bez prebijenog dinara u kafani, te tako nema novac za taksi. 

- To se dešava mnogima, najveća legenda naše narodne muzike Šaban Šaulić kada izađe u provod uvek je kod menjača ostavljao novac za burek jer je znao da će da izvrne džepove. Ovo nije samo muzika, ovo je način života… Ne može se samo ići po kafanama da se skupe pare, moraju se nekada i ostaviti, valja i treba to tako - kaže Nenad i otkriva kako njegova supruga reaguje u takvim situacijama.

- Ona je gora od mene, bolje da ostavimo neki dinar kod kuće pre nego što krenemo u kafanu.

ATAImages/Antonio Ahel
Nenad Manojlović

U Novu godinu ulazi radno, a Manojlović ne krije da su tada honorari veći nego inače

„To jeste pravilo, ali ja Novu godinu gledam kao jedno veče koje nosi jedan izazov i odgovornost jer ljudi dolaze da se provedu. Dobro je što uopšte možemo da radimo jer je bilo puno dana kada kolege iz moje branše nisu mogle uopšte da rade.“

Osim o karijeri, hitovima koje voli da peva, bilo je reči i o njegovom odnosu sa Radom i Harisom Berkovićevm, ali i potencijalnom duetu sa sestrom.

- Ne znam, ne bih da obećavam, pričamo se o tome i bilo je indicija i sa moje i sa njene strane da se snimi. Kada sam ja želeo ona je imala neka preča posla, a kada je ona htela meni se pesma nije svidela. Bilo bi mi drago da snimimo nešto zajedno, to bi bilo stvarno lepo, ali pre toga moram da napravim svoju diskografiju. Snimio sam sedam pesama i dva dueta, a ako se nađe dobra pesma snimio bih sa svojom sestrom Radom - kaže on i otkriva da li je u kontaktu sa Berkovićem: 

Printscreen Instagram/radamanojlovic
Rada Manojlović i Haris Berković

- Nemam ništa da kažem što već nije rečeno. Ja nemam blage veze šta se dešava među njima, da li se dešava uopšte nešto ili je to marketing neki. Ukoliko su zajedno ja im želim svu sreću, ukoliko nisu - ko zna zašto je to dobro. On je divan jedan momak, ja ga gotivim kao lika.

Manojlović ipak kaže da nikada sa dečkom svoje sestre nije izašao u provod, jer ih poslovne obaveze uvek vuku na drugu stranu. 

„Nismo, mi smo svako veče u kafani, nama je provod kada provozamo turu motorom ili tako nešto. Ja sam sreo njega posle nekih svirki nekoliko puta gde sam video da je on estra lik i opušten. Bez obzira da li su zajedno ili ne ja im od srca želim sve najbolje. Ništa ne može na silu, ako im nije suđeno da budu zajedno - rekao je Manojlović za „Novu.rs“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike