Rada Manojlović o duetu sa bratom: On se protivio tome da ga ne bi prozivali da je „uspeo preko sestre”

29.11.2022

21:01

0

Pevačica kaže da ju je pevač odbio jer mu se nije dopala pesma koju mu je ponudila

Rada Manojlović o duetu sa bratom: On se protivio tome da ga ne bi prozivali da je „uspeo preko sestre”
Rada Manojlović - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Dugo se spekulisalo da pevačica Rada Manojlović nije želela da sarađuje sa svojim bratom, pevačem Nenadom Manojlovićem, koji je baš kao i ona karijeru započeo u Zvezdama Granda.

Rada je stavila tačku na brojne navode da je odbila brata za saradnju, te istakla da je bratu ponudila pesmu koja se njemu nije dopala, te da iz tog razloga još uvek nije izašla njihova duetska pesma, koju će na kraju, ona snimiti sama.  

- To je takva glupost da nema dalje. Čak sam i intervju dala u kome sam rekla da se čoveku nije svidela pesma koju sam mu ponudila jednostavno. Toliko svedoka imam za to, od samog Nenada preko saradnika, do svih poznanika i fanova kojima sam puštala pesmu (ima tome pet godina sigurno)… I da, nikad Nenad nije navaljivao, čak se i protivio tome da snimi duet sa mnom da ga ne bi prozivali da je „uspeo preko sestre”. To je bila neka njegova filozofija koju nisam uspela da mu izbijem iz glave i na kraju sam poštovala - napisala je Rada na Tviteru, pa dodala:

ATAImages/M.M.
Rada Manojlović

 

- Plus mu se nije ni svidela pesma koju sam mu nudila, ali baš dugo nudila za koju sam verovala da je brutalan hit narodnjak. Od svega je jedino istina da jeste teško naći duet za brata i sestru, koji će tekstualno nama da priliči, a i da se pronađe publika u njoj. Za ovu je šteta jer ima sve, ali na kraju ću je snimiti sama - objasnila je Rada. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike